Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 1 Metre SMD 5050 Şerit Led 11 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
sen aldığında direkt 11 TL mi ödedin yoksa 14 kuruş ödeyip ondan sonra mı verdin vergiyi
11 TL ödedim o yüzden 11 TL yazdım zaten. Muhtemelen sen 0.14 kuruş ödedin gelince kargocu 45 tl vergi aldı senden

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kes onu kampanyasında onlarca hesap açıp kendi ürünlerimi kaydettiğim için aliexpressten ban yedim başta ip bandır diye modemi resetledim vpn açtım falan baktım olmuyor mac ban yediğimi anladım iki yeni telefon alındı onlardada durum aynı ne yeni hesap oluşturabiliyoruz ne giriş yapabiliyoruz modeme ban atmışlar galiba keşke alabilsem

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
11 TL ödedim o yüzden 11 TL yazdım zaten. Muhtemelen sen 0.14 kuruş ödedin gelince kargocu 45 TL vergi aldı senden
Reis kafama takıldı da , şimdi ürünü sepete ekledim teslimat bilgilerini girerken orada T.C. Kimlik filan istemesi normal değil mi ? Gümrük çalışanları tarafından kontrol edilecektir diyor da.

Jokester

80+ Bronze
yeni hesap kuponu için tamamen sıfırdan mail falan bir işe yaramıyordu en son. daha önce ödeme yapmamış bir kart bile gerekiyordu.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
11 TL ye almak için çok basit arkadaşlar tek tek anlatıyorum.
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;

Alıntıyı görüntüle

Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava

Ürün Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU

Şimdiden hayırlı olsun :)
TR de indirim olmayınca BEN :D
Ben yeni hesap açtım geçenlerde dönüştürücü almak için hesap inceleme de dedi siparişi iptal etti.
Kupon kullandırtmıyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;

Alıntıyı görüntüle

Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava

Ürün Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU

Hocam TC Kimlik Girsem sıkıntı Olur mu ?
1645374857304.png

Birde Bu Nedir ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam TC Kimlik Girsem sıkıntı Olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Birde Bu Nedir ?
Tc vermek zorundasınız. Ürünler gümrük kontrolünden kimlik kontrolü ile geçiyor. İsim, yaş, doğum tarihi ve tc kimlik No su gibi sallayabileceğiniz tüm bilgileri doğru girmek zorundasınız. Adres fatura adresi vs dahil. Herhangi yanlış bir bilgide ürününüz gelmeyebilir.

O işaretli alan önemli değil. İşaretli kalsın.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Ben de verdim siparişi.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx

Alıntıyı görüntüle

Hocam Böyle Bir Hata Aldım
1645375224026.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tc vermek zorundasınız. Ürünler gümrük kontrolünden kimlik kontrolü ile geçiyor. İsim, yaş, doğum tarihi ve tc kimlik No su gibi sallayabileceğiniz tüm bilgileri doğru girmek zorundasınız. Adres fatura adresi vs dahil. Herhangi yanlış bir bilgide ürününüz gelmeyebilir.

O işaretli alan önemli değil. İşaretli kalsın.
teşekkürler.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular