Yusoo 80+ Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim Yusuf 15 Nisan 2024 #1 aliexpressten mousepad almayi düşünüyorum ama gerek gümrükte felan ek vergi cikarmi yani 300 TL'ye alacagim mousepad 500 liraya gelirmi vergiler ile?
aliexpressten mousepad almayi düşünüyorum ama gerek gümrükte felan ek vergi cikarmi yani 300 TL'ye alacagim mousepad 500 liraya gelirmi vergiler ile?
SorryImSoBussy 80+ Silver Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 3,247 En İyi Cevap 9 Dahası Reaksiyon skoru 1,986 İsim HBE 15 Nisan 2024 #2 Yusoo yazmış: aliexpressten mousepad almayi düşünüyorum ama gerek gümrükte felan ek vergi cikarmi yani 300 TL'ye alacagim mousepad 500 liraya gelirmi vergiler ile? Devamı için tıklayın... Satın alırken vergi adı altında bir ücret ödüyorsan ek vergi çıkmaz. Ödemiyorsan kapıda teslim sırasında ödemeyi yapmak zorundasın. Aliexpress sepette bu tutarı görebilirsin.
Yusoo yazmış: aliexpressten mousepad almayi düşünüyorum ama gerek gümrükte felan ek vergi cikarmi yani 300 TL'ye alacagim mousepad 500 liraya gelirmi vergiler ile? Devamı için tıklayın... Satın alırken vergi adı altında bir ücret ödüyorsan ek vergi çıkmaz. Ödemiyorsan kapıda teslim sırasında ödemeyi yapmak zorundasın. Aliexpress sepette bu tutarı görebilirsin.