Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam ürün arızalı veya bozuk şekilde gelirse aliexpress amazon gibi yardımcı oluyor mu?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Metehan

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
Buradaki çoğu ürün ilk indirime özel fiyatlardır. 1 hesapla sadece 1 ürün alınabilir. Alınan ilk ürün için geçerlidir iptal yada iade durumunda ilk indirimden bir daha yararlanamazsınız.

İlk ürünü almak için tekrar tekrar hesap açabilirsiniz. İlk indirimden yararlanırken farklı banka kartları , farklı TC kimlik numaraları , farklı adresler kullanırsanız daha sağlıklı olur. Aynı bilgileri bir süre kullandıktan sonra aliexpress sizi banlıyor bir daha normal alım yaparken dahi sıkıntı yaşarsınız.

Aliexpress den çok fazla ürün aldım hiç kapıda vergi çıkmadı. Etrafımdaki hiç kimseye çıktığını da görmedim.

Daha hiç arızalı ürün gelmedi ama gelenlere fazlasıyla yardımcı olduklarını gördüm.

Beğenmeyip iade etmeniz durumunda vergi + kargo yu karşılamıyorlar sadece ürünün fiyatını iade ederler. ( Bazı satıcılar çok iyi niyetli karşılayanlarda oluyor.)

Aylık 1 TC kimlik numarası ile 5 ürün alabiliyorsunuz 6. ürün gümrükte bekler bir daha ki ay gelme ihtimali var ama geri gitme ihtimali daha fazla.

Alacağınız ürünler çok hassas ürünler olmasın PTT kargo o kadar hassas davranmıyor.

Bıçak gibi delici ve kesici ürünleri pek almamaya çalışın gümrükte sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Çok uzun zamandır ürünlerin kargoya verilme süreleri çok kısaldı aynı gün bile kargoya verdikleri oluyor. Türkiye ye girişi ortalama 5 ila 15 gün arası sürüyor ama PTT kargo her şehirde farklılık gösteriyor. ( Benim aldığım bir ürün Bursa' ya gelmesi gerekirken İstanbul' dan İzmir'e gidip oradan 10 günde anca elime geldi ama bu dediğim çok sık başınıza gelmez. )

Aliexpressin 2 oyunu var merge boss ve gogo eşleştirme bu 2 oyun bazen çok güzel kuponlar veriyor ilk indirimden bile daha ucuza gelebilir. Ara sıra takip edin Go go eşleştirme oyununda midye biriktirip bedavaya ürünler alabiliyorsunuz bazen kupona dönüştürme geliyor. Merge boss da aynı şekilde kuponlar verebiliyor.

Kupon sayfasına göz atın çok güzel kuponlar denk gelebiliyor ama iyi kuponlar çok çabuk tükeniyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,936
İsim
Emir
Hocam mağaza baya satış yapmış ama yine de bilemiyorum. Hadi arızalı gelirse soğuk su mu içiyoruz?
Yani aliexpresse pek güvenesım gelmıyor sonuçta türkiyeden elini ayağını çekti diye biliyorum.İade etmek istersek nasıl bir süreç olur bilemiyorum.Bence olur gibi fakat şansa da bağlı olabilir

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Hocam ürün arızalı veya bozuk şekilde gelirse aliexpress amazon gibi yardımcı oluyor mu?
Satıcıya göre değişiyor mu anlamadım sorun yaşayanda var yaşamayanda, arkadaş 1500 liralık kulaklık aldı mikrofon çalışmıyor diye para iadesi yaptılar kulaklıkta onda kaldı

fear02

80+
tek kullanımlık mail sitelerindeki mailler ile hesap açsak sıkıntı olur mu ? sonuçta tc ve adres bilgileri gireceğiz başka kişilerin eline geçme ihtimali var mı hesabın?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
Satıcıya göre değişiyor mu anlamadım sorun yaşayanda var yaşamayanda, arkadaş 1500 liralık kulaklık aldı mikrofon çalışmıyor diye para iadesi yaptılar kulaklıkta onda kaldı
Satıcıya göre değişiyor.
Ürün alırken mutlaka yorumları okuyun , satın alınan ürün adetine bakın , Türk yorumlarını okuyun daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Top Bottom