çok normal baya indirim oldu Türkiye'den çok fazla kişi ürün aldı benimde 3 veya 4 gün oldu daha yeni uçağa bindirildi geliyorNormalde yurtdışından aldığım kargolarım 9-10 günde teslim ediliyordu fakat aliexpressten 9 gün önce aldığım klavye 5 gündür linehualda normal bi durum mu ?
Bende de durum aynı seninkiyle aynı uçakta gelmiş hatta
benim de 6 gündür orada aynı şekilde, sıparısı vereli de 11 gün oldu bugun, bekliyoruz bakalımNormalde yurtdışından aldığım kargolarım 9-10 günde teslim ediliyordu fakat aliexpressten 9 gün önce aldığım klavye 5 gündür linehualda normal bi durum mu ?
olabilir hocam 2 klavye almıştım 2side ayn durumda. temudakiler de gümrükte. valla gümrüğün esiri olduk ya 2 temmuzdan beri temuyu bekliyorum 7 temmuzdan beri aliekspressi.Bende de durum aynı seninkiyle aynı uçakta gelmiş hatta
Gümrükteki arkadaşlar bu kadar mala nasıl bakacaz biz deyip istifa ettiler herhalde başka türlü bu kadar yavaş çalışmaları açıklanamazolabilir hocam 2 klavye almıştım 2side ayn durumda. temudakiler de gümrükte. valla gümrüğün esiri olduk ya 2 temmuzdan beri temuyu bekliyorum 7 temmuzdan beri aliekspressi.
3 ümüzün ki de aynı uçakta hocam herhalde inşallah en yakın zamanda gelir.Gümrükteki arkadaşlar bu kadar mala nasıl bakacaz biz deyip istifa ettiler herhalde başka türlü bu kadar yavaş çalışmaları açıklanamaz
Bende klavye aldımAlıntıyı görüntüle
sizde mi klavye almıştınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ümüzün ki de aynı uçakta hocam herhalde inşallah en yakın zamanda gelir.
Evet hocam. Mucai mk610 aldım 2 adetAlıntıyı görüntüle
sizde mi klavye almıştınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ümüzün ki de aynı uçakta hocam herhalde inşallah en yakın zamanda gelir.
uçak diye biliyorum hocamhocam bende de böyle gözüküyor uçakla mı gemi ile mi geliyor bu kargo