Aliexpress kargom 5 gündür linehualda

bayrxmm

80+
Reaksiyon skoru
4
Normalde yurtdışından aldığım kargolarım 9-10 günde teslim ediliyordu fakat aliexpressten 9 gün önce aldığım klavye 5 gündür linehualda normal bi durum mu ?

12.gün benim daha şehire yeni geldi.

Screenshot_1.png

benimki de aynı durumda.

Normalde yurtdışından aldığım kargolarım 9-10 günde teslim ediliyordu fakat aliexpressten 9 gün önce aldığım klavye 5 gündür linehualda normal bi durum mu ?
çok normal baya indirim oldu Türkiye'den çok fazla kişi ürün aldı benimde 3 veya 4 gün oldu daha yeni uçağa bindirildi geliyor

benim d
benim de 6 gündür orada aynı şekilde, sıparısı vereli de 11 gün oldu bugun, bekliyoruz bakalım

Bende de durum aynı seninkiyle aynı uçakta gelmiş hatta
olabilir hocam 2 klavye almıştım 2side ayn durumda. temudakiler de gümrükte. valla gümrüğün esiri olduk ya 2 temmuzdan beri temuyu bekliyorum 7 temmuzdan beri aliekspressi.

olabilir hocam 2 klavye almıştım 2side ayn durumda. temudakiler de gümrükte. valla gümrüğün esiri olduk ya 2 temmuzdan beri temuyu bekliyorum 7 temmuzdan beri aliekspressi.
Gümrükteki arkadaşlar bu kadar mala nasıl bakacaz biz deyip istifa ettiler herhalde başka türlü bu kadar yavaş çalışmaları açıklanamaz

Son düzenleme:
hocam bende de böyle gözüküyor uçakla mı gemi ile mi geliyor bu kargo

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    38.8 KB · Hit: 53
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler