bende aldım korkuyom iptal olurd diyeSiparişleri reddediyor. İstediklerimi aldım da hediyelik alamadım.
Başta olmazsa sıkıntı değil ödeme kısmında oluyorbende aldım korkuyom iptal olurd diye
7
Var 2 adet ayni ürün en fazla farkli ürün de 5 adet maxAmazonda aylık ithalat sınırı 5 adetti bakıyorum siz maşallah çatır çutur alıyorsunuz. Yasal bir sınır yok mu?
Hocam asıl olay çinli ağabeyin kargoya verme hızında. En hızlı 2 hafta en geç 1 ay arasında gelmesi lazım.Hocam almak istiyorum acaba 2 haftaya gelır mı? Satın alma kısmından harıcen başka vergi vs ödüyormuyuz? ilk alışverişim olacakta.
Bende alacaktım bunu TFT ekran diye vazgeçtim bana aynı bunun gibi küçük amoled ekranlısı lazımHocam almak istiyorum acaba 2 haftaya gelır mı? Satın alma kısmından harıcen başka vergi vs ödüyormuyuz? ilk alışverişim olacakta.
Googleda sağ üst kısımda üç nokta olur ona tıkla gizli sekmeye tıkla edge kullanıyorsanarkadaşlar şu gizli sekme olayını anlaşılır ve datylı anlatabilecek biri var mı acaba nasıl yapılıyor sürekli ilk sipariş ile alıyorsunuz
gizli sekmeyi açıp kapatmayı bende biliyorum aliexpress de nasıl oluyorSmarter shopping. Akıllı olan adam zaten çinden pahalı ürün almaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Googleda sağ üst kısımda üç nokta olur ona tıkla gizli sekmeye tıkla edge kullanıyorsan
orda inprivate yazar.
gizli sekme açıp ne yapıyorlar da hakları gitmiyorgizli sekmeyi açıp kapatmayı bende biliyorum aliexpress de nasıl oluyor
yeniden üye oluyorlar.gizli sekmeyi açıp kapatmayı bende biliyorum aliexpress de nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gizli sekme açıp ne yapıyorlar da hakları gitmiyor