Fotoğraftaki başlıklar da var mı üründe?Alınır sıfır kesiyor bunlar
Aşağıdaki seçeneklerde küçük resim oluyor ordan varsa vardırFotoğraftaki başlıklar da var mı üründe?
Hocam ben alalı 1 yıl olduhocam nasıl seçiliyor kolaylıkla
Çok fazla var ama vergiyle 50'ye geliyor min amazondan bakın bencetip c kablosu lazım bana da
Amazondan ugreen ürünlerini alın daha sağlıklı olur.tip c kablosu lazım bana da
Ana görselin altındakilerden bahsediyorsan, fotoğraflarda var.Aşağıdaki seçeneklerde küçük resim oluyor ordan varsa vardır
Opsiyonlar ve ürün rengi değişiyor hocam link atın yardımcı olayımAna görselin altındakilerden bahsediyorsan, fotoğraflarda var.
Ve niye bir sürü fiyatta var? Farklarını biliyor musun acaba? Almışken düzgününü alayım.
Alıntıyı görüntüle
Buradaki makinelerden bahsediyorum. Sadece tasarımsal olarak mı fark oluyor acaba. Yoksa o başlıklardan dolayı mı fark var fiyatlarında.Opsiyonlar ve ürün rengi değişiyor hocam link atın yardımcı olayım
Bazılarında daha fazla başlık var onun dışında aynı fazla fiyat farkı yok zaten seçeneklere tek tek bakın en dolusu hangisiyse onu alınBuradaki makinelerden bahsediyorum. Sadece tasarımsal olarak mı fark oluyor acaba. Yoksa o başlıklardan dolayı mı fark var fiyatlarında.
Hocam siz seçseniz hangisini alırdınız![]()
2in1 cep telefonu ekran temizleyici sprey bilgisayar ekranı tozsuzlaÅtırma mikrofiber bez seti temizlik ürünleri - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazılarında daha fazla başlık var onun dışında aynı fazla fiyat farkı yok zaten seçeneklere tek tek bakın en dolusu hangisiyse onu alın