DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haydaa3 yıldır kalem görmedi delleniyor oğlan
Haydaa3 yıldır kalem görmedi delleniyor oğlan
Hayırlı olsun. İyiymiş güzel.Merhanba arkadaşlar bugün sizlerle alieksprestten almış olduğum ipad kalemini inceleyeceğiz . inceleme 2 aşamadan oluşacak :
1) alma sürecim , kargo, vergi
2)ürünün kısa incelemesi
1.bölüm , alış sürecimhttps://m.tr.aliexpress.com/item/40...er_id=44ff870283c9402d932d08700114d15d&is_c=Y
kalemin ücreti 180 tlydi ben aldığımda , 90 TL kupon kullanıp 90 TL ye getirdim + kargo ile 110 TL ödedim
vergi : satıcıya pakete 5$ dolar yazmasını rica ettim ve öyle de yaptı . 15 TL vergi ödedim bu sayede
kargo : 11 günde geldi şehrime. ptt dağıtım merkezinden vergisini ödeyip teslim alabildim kalemi.
paketlenme : Alıntıyı görüntüle
paketin böyle durduğuna bakmayın yeğenim parçalamış gayet iyi paketlenmişti. bu konuda bir sorun yaşamadım
2.BÖLÜMElimdeki tablet ipad 6. nesil ve acaba bir uyum sorunu yaşar mıyım diye baya endişeliydim fakat sıfır sıkıntı ile çalıştı .
Alıntıyı görüntüle
paket içeriğinde kalem, kılıfı, kalem ucu, ara kablo bulunuyor. kılıfın işlevsel olduğunu belirtebilirim
Alıntıyı görüntüle
boyut olarak bir kalemle karşılaştırırsak 1.3 katı gibi bir uzunluğu olduğunu belirtebiliriz.
peki neden ?
bulunduğum bölümde her bir dilim için ortalama olarak 100/150 TL slaytların çıktılarına para ödüyordum, çoğu da güncel olmuyordu bu sebepten tek dilimdeki çıktı fiyatına kalem aldım ve 1 ay sonra fiyatını çıkarmış olacağım :')
kalem ile bir gün :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kalemi eğik tutunca daha geniş bir alanı(mavi ile boyadığım yere bakabilirsiniz) boyanırken dik tutunca daha dar bir alan boyanıyor. Alıntıyı görüntüle
genel olarak f/p olarak çok memnunum . 6. nesil bir tableti dahi desteklemesi, bluetooth bağlantısına ihtiyaç duymaması da ayrı güzel bence.
okuduğunuz için teşekkür ederim .
sorularınız varsa çekinmeyin :')
iyi forumlar...
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. İyiymiş güzel.
Teşekkür ederimEline sağlık
Fiyatına göre gayet f/p bir ürün gibi duruyor. tabii ki bir epıl pensıl performansı vermeyecektir ama hayırlı olsun.Merhanba arkadaşlar bugün sizlerle alieksprestten almış olduğum ipad kalemini inceleyeceğiz . inceleme 2 aşamadan oluşacak :
1) alma sürecim , kargo, vergi
2)ürünün kısa incelemesi
1.bölüm , alış sürecimhttps://m.tr.aliexpress.com/item/40...er_id=44ff870283c9402d932d08700114d15d&is_c=Y
kalemin ücreti 180 tlydi ben aldığımda , 90 TL kupon kullanıp 90 TL ye getirdim + kargo ile 110 TL ödedim
vergi : satıcıya pakete 5$ dolar yazmasını rica ettim ve öyle de yaptı . 15 TL vergi ödedim bu sayede
kargo : 11 günde geldi şehrime. ptt dağıtım merkezinden vergisini ödeyip teslim alabildim kalemi.
paketlenme : Alıntıyı görüntüle
paketin böyle durduğuna bakmayın yeğenim parçalamış gayet iyi paketlenmişti. bu konuda bir sorun yaşamadım
2.BÖLÜMElimdeki tablet ipad 6. nesil ve acaba bir uyum sorunu yaşar mıyım diye baya endişeliydim fakat sıfır sıkıntı ile çalıştı .
Alıntıyı görüntüle
paket içeriğinde kalem, kılıfı, kalem ucu, ara kablo bulunuyor. kılıfın işlevsel olduğunu belirtebilirim
Alıntıyı görüntüle
boyut olarak bir kalemle karşılaştırırsak 1.3 katı gibi bir uzunluğu olduğunu belirtebiliriz.
peki neden ?
bulunduğum bölümde her bir dilim için ortalama olarak 100/150 TL slaytların çıktılarına para ödüyordum, çoğu da güncel olmuyordu bu sebepten tek dilimdeki çıktı fiyatına kalem aldım ve 1 ay sonra fiyatını çıkarmış olacağım :')
kalem ile bir gün :
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kalemi eğik tutunca daha geniş bir alanı(mavi ile boyadığım yere bakabilirsiniz) boyanırken dik tutunca daha dar bir alan boyanıyor. Alıntıyı görüntüle
genel olarak f/p olarak çok memnunum . 6. nesil bir tableti dahi desteklemesi, bluetooth bağlantısına ihtiyaç duymaması da ayrı güzel bence.
okuduğunuz için teşekkür ederim .
sorularınız varsa çekinmeyin :')
iyi forumlar...
Açıkçası aldığım performans beni aşırı tatmin etti. Çizimle uğraşmıyorum tek yaptığım not almak çıktı ile uğraşmamak. Bu yüzden iyi ki almışım diyorum. TR'de 400 e satılıyor bunlar.Fiyatına göre gayet f/p bir ürün gibi duruyor. tabii ki bir epıl pensıl performansı vermeyecektir ama hayırlı olsun.
Bende bir ara iPad alıp çizim yapmak istediğim için fiyatları çok iyi biliyorum. Logitech'in vardı en ucuz ve düzgün sanırım ama o da pahalıydı bana göre. Amerika'daki çocuk bunu 100 birime alıyor ya harbi dokunuyor :')Açıkçası aldığım performans beni aşırı tatmin etti. Çizimle uğraşmıyorum tek yaptığım not almak çıktı ile uğraşmamak. Bu yüzden iyi ki almışım diyorum. TR'de 400 e satılıyor bunlar.
Maalesef, biz de bir şekilde ucuza getirtmeye çalışıyor işte.Bende bir ara iPad alıp çizim yapmak istediğim için fiyatları çok iyi biliyorum. Logitech'in vardı en ucuz ve düzgün sanırım ama o da pahalıydı bana göre. Amerika'daki çocuk bunu 100 birime alıyor ya harbi dokunuyor :')