Rehber Alım-Satım Yaparak Kolay Para Kazanma Rehberi!!!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,655
Arkadaşlar hepimizin paraya ihtiyacı olduğu bu dönemde Alım-Satım yaparak nasıl kolay para kazanacağınızı anlatmak için böyle bir rehber hazırladım. İsterseniz rehbere geçelim.
Aktüel Ürünleri Alıp Satmak!

A101-Bim-Şok gibi mağazaların haftalık ürünlerini takip edip, uygun fiyatlı, kolay gidebilecek ürünleri almak ve kutusunu açmadan satmak. Örneğin; uzaktan eğitim dönemindeyiz ve ailelerin çocuklarına tablet alacaklar. Bu yüzden tablet kolay gidebilecek ürünler arasında. 16 Ekim'de 750TL'ye aldığım Hometech MB10 tableti 900TL'ye sattım. Bu sayede kısa zamanda cep harçlığı çıkardım.

Pazarlık Yaparak Uygun Ürün Alıp Satmak!

Arkadaşlar Letgo-Sahibinden gibi siteler, uygulamalarda acil paraya ihtiyacı olan insanlar ürünleri uygun fiyata satıyorlar biraz uyguna alıp kar koyup satabilirsiniz.

Arızalı Ürün Alıp Tamir Edip Satmak!

Eğer tamir bilginiz, aletiniz ve malzemeniz varsa arızalı ürünleri arızasından dolayı pazarlık yapıp uygun fiyata alıp, tamir edip, biraz kar koyarak satmak size azda olsa gelir kazandırır.

Ben bu işten ortalama 500-600Lira civarı gelir elde ediyorum. (Aylık)
Kısa bir rehber oldu kusuruma bakmayın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılarımla...

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar hepimizin paraya ihtiyacı olduğu bu dönemde Alım-Satım yaparak nasıl kolay para kazanacağınızı anlatmak için böyle bir rehber hazırladım. İsterseniz rehbere geçelim.

A101-Bim-Şok gibi mağazaların haftalık ürünlerini takip edip, uygun fiyatlı, kolay gidebilecek ürünleri almak ve kutusunu açmadan satmak. Örneğin; uzaktan eğitim dönemindeyiz ve ailelerin çocuklarına tablet alacaklar. Bu yüzden tablet kolay gidebilecek ürünler arasında. 16 Ekim'de 750TL'ye aldığım Hometech MB10 tableti 900TL'ye sattım. Bu sayede kısa zamanda cep harçlığı çıkardım.

Arkadaşlar Letgo-Sahibinden gibi siteler, uygulamalarda acil paraya ihtiyacı olan insanlar ürünleri uygun fiyata satıyorlar biraz uyguna alıp kar koyup satabilirsiniz.

Eğer tamir bilginiz, aletiniz ve malzemeniz varsa arızalı ürünleri arızasından dolayı pazarlık yapıp uygun fiyata alıp, tamir edip, biraz kar koyarak satmak size azda olsa gelir kazandırır.

Saygılarımla...
Ekmeğini taştan çıkarmak bu valla tebrikler helal olsun forumda böyle Yiğitler de varmış

Bu tamir etme işini nereden ogrendin?
Ne gibi ekipmanlar gerekli ?
Nasıl sorunlar çıkabiliyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Bu tamir etme işini nereden ogrendin?
Tamir etme işini çok iyi yapamıyorum, Bilgisayarcı amcamın yanında öğrendim.
Ne gibi ekipmanlar gerekli ?
Örneğin arka kapağı kırık bir laptop için arka kapak ve menteşe ve biraz vida.
Nasıl sorunlar çıkabiliyor?
Bazen laptobu tamir ediyorum geri toplarken bazı kabloları takmayı unutuyorum hopörlör, touchpad gibi.
Ama çözülüyor elimde kalır korkusuna gerek yok parça olarakda satabilirsiniz ürünleri öyle daha çok para eder :D

Tamir etme işini çok iyi yapamıyorum, Bilgisayarcı amcamın yanında öğrendim.

Örneğin arka kapağı kırık bir laptop için arka kapak ve menteşe ve biraz vida.

Bazen laptobu tamir ediyorum geri toplarken bazı kabloları takmayı unutuyorum hopörlör, touchpad gibi.
Ama çözülüyor elimde kalır korkusuna gerek yok parça olarakda satabilirsiniz ürünleri öyle daha çok para eder :D
Teşekkürler <3

Ben bilgisayar başından para nasıl kazanılır onu merak ediyorum, ehehe. :D

Gaming gecesinden alınıp sonra satmakta karlıdır bence.
Aslında karlı hocam ama sorun yaşayanlar olduğu için almadım. Kargo vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bilgisayar başından para nasıl kazanılır onu merak ediyorum, ehehe. :D
Hocam al sana taktik.
Cuma sabahı BİM'e gidiyosun uygun fiyatlı ürünü alıp sahibindende pahalıya satıyosun :D

Aslında karlı hocam ama sorun yaşayanlar olduğu için almadım. Kargo vs.

Hocam al sana taktik.
Cuma sabahı BİM'e gidiyosun uygun fiyatlı ürünü alıp sahibindende pahalıya satıyosun :D
Sonra bilgisayar başına :D

Saygılarımla...
Güzel olmuş, eline sağlık. 🙂
Ama beyaz temada yazılar gözükmüyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373