Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,655
Arkadaşlar hepimizin paraya ihtiyacı olduğu bu dönemde Alım-Satım yaparak nasıl kolay para kazanacağınızı anlatmak için böyle bir rehber hazırladım. İsterseniz rehbere geçelim.
Aktüel Ürünleri Alıp Satmak!
A101-Bim-Şok gibi mağazaların haftalık ürünlerini takip edip, uygun fiyatlı, kolay gidebilecek ürünleri almak ve kutusunu açmadan satmak. Örneğin; uzaktan eğitim dönemindeyiz ve ailelerin çocuklarına tablet alacaklar. Bu yüzden tablet kolay gidebilecek ürünler arasında. 16 Ekim'de 750TL'ye aldığım Hometech MB10 tableti 900TL'ye sattım. Bu sayede kısa zamanda cep harçlığı çıkardım.
Pazarlık Yaparak Uygun Ürün Alıp Satmak!
Arkadaşlar Letgo-Sahibinden gibi siteler, uygulamalarda acil paraya ihtiyacı olan insanlar ürünleri uygun fiyata satıyorlar biraz uyguna alıp kar koyup satabilirsiniz.
Arızalı Ürün Alıp Tamir Edip Satmak!
Eğer tamir bilginiz, aletiniz ve malzemeniz varsa arızalı ürünleri arızasından dolayı pazarlık yapıp uygun fiyata alıp, tamir edip, biraz kar koyarak satmak size azda olsa gelir kazandırır.
Ben bu işten ortalama 500-600Lira civarı gelir elde ediyorum. (Aylık)
Kısa bir rehber oldu kusuruma bakmayın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılarımla...
Aktüel Ürünleri Alıp Satmak!
A101-Bim-Şok gibi mağazaların haftalık ürünlerini takip edip, uygun fiyatlı, kolay gidebilecek ürünleri almak ve kutusunu açmadan satmak. Örneğin; uzaktan eğitim dönemindeyiz ve ailelerin çocuklarına tablet alacaklar. Bu yüzden tablet kolay gidebilecek ürünler arasında. 16 Ekim'de 750TL'ye aldığım Hometech MB10 tableti 900TL'ye sattım. Bu sayede kısa zamanda cep harçlığı çıkardım.
Pazarlık Yaparak Uygun Ürün Alıp Satmak!
Arkadaşlar Letgo-Sahibinden gibi siteler, uygulamalarda acil paraya ihtiyacı olan insanlar ürünleri uygun fiyata satıyorlar biraz uyguna alıp kar koyup satabilirsiniz.
Arızalı Ürün Alıp Tamir Edip Satmak!
Eğer tamir bilginiz, aletiniz ve malzemeniz varsa arızalı ürünleri arızasından dolayı pazarlık yapıp uygun fiyata alıp, tamir edip, biraz kar koyarak satmak size azda olsa gelir kazandırır.
Ben bu işten ortalama 500-600Lira civarı gelir elde ediyorum. (Aylık)
Kısa bir rehber oldu kusuruma bakmayın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılarımla...
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: