Nasıl hocam hissiyat alalımGeldi iki gözümün çiçeği. Alışmasını zor dediler CS de 2 saatlik antremanda alıştım.Alıntıyı görüntüle
Nasıl hocam hissiyat alalımGeldi iki gözümün çiçeği. Alışmasını zor dediler CS de 2 saatlik antremanda alıştım.Alıntıyı görüntüle
anlatın az hocam belki bende alırım ama zowie gtfxi rafa kaldıramamGeldi iki gözümün çiçeği. Alışmasını zor dediler CS de 2 saatlik antremanda alıştım.Alıntıyı görüntüle
Hocam o kadar mı ya? Ben de m3 4k ve mpc450 siparişi verdim. BekliyorumGeldi iki gözümün çiçeği. Alışmasını zor dediler CS de 2 saatlik antremanda alıştım.Alıntıyı görüntüle
Hocam dediğiniz gibi belkide hoşunuza gitmeyip zowie ile devam edersiniz. Ürün kutu içerisinde geldi. Mousepadi pürüzsüz bir yapı bekliyorum aksine tırtıklı bir yapısı var. Bu kontrol mousepad sanırım dedim. Mouse yi üstünde koyup gezdirene kadar. Bildiğin mouse akıyor. Benim tam istediğim gibi. CS2 de 1.5 sens ile oynarken onu 1.35 e çekmek durumunda kaldım. Mouse de sürtünme çok olmadığı için bileğim azda olsa rahatladı. Arkadaşlar şimdilik mousepad ile ilgili izlenimlerim bunlar. Bu arada malzeme kalitelide iyi.anlatın az hocam belki bende alırım ama zowie gtfxi rafa kaldıramam
su cobraya bide 4k alici bulsak belej ne guzel olacak yaaMPC450 Razer Cobra Pro için alınır mı? Başka 600-800TL arası ne önerirsiniz
La bu nası mousepad usb mi taktın bide modeli neGeldi iki gözümün çiçeği. Alışmasını zor dediler CS de 2 saatlik antremanda alıştım.Alıntıyı görüntüle
Hocam boyutu gayet yeterli. Düşük dpi da oynanama rağmen bana rahatlıkla yetiyor. Ayrıca böyle bir kutu ile geliyor.Hocam o kadar mı ya? Ben de m3 4k ve mpc450 siparişi verdim. Bekliyorum
tahminimce wireless sarj li bi mousepad dir o, bende merak ettimLa bu nası mousepad usb mi taktın bide modeli ne
yok dongle onlar mousenin mousepadden ayrılar aklın karışmasınLa bu nası mousepad usb mi taktın bide modeli ne
Hocam onlar mouselarin alıcılarıLa bu nası mousepad usb mi taktın bide modeli ne