Kimse cevaplamadı benimkini rival 3 bt den geçilirHepsi
Beğenmediğin zaman iade edebildiğin tek yer amazon kanka. Diğerleri kolay kolay iade almazBu siteye beğenmediğimiz zaman iade edebiliyor muyuz ?
dongle ile gelip gelmediğini nasıl öğrenebiliriz hocam. açıklamasına baktım da pek bişey bulamadım.M3 4k dongle ile geliyorsa onu öneririm bedava olur çünkü.
Cloud 2 ile kıyaslıyorlar sanırsam çok fark yok aralarında ama Cloud 2 daha iyi diyenler de var. TR'de kullanan görmedim.kulaklık hakkında bilgisi olan var mı
geçebiliyosan m3 4k. Para çıkışmıyorsa m800 proKimse cevaplamadı benimkini rival 3 bt den geçilir
Mi hangisine geçilir
Dongle ile geliyor.dongle ile gelip gelmediğini nasıl öğrenebiliriz hocam. açıklamasına baktım da pek bişey bulamadım.
Yani alınan fiyata satabilirsem yine iyi aslında gider dimi elimde kalmasın daBeğenmediğin zaman iade edebildiğin tek yer amazon kanka. Diğerleri kolay kolay iade almaz
Yukarda video var orda kutu açılımı var onu izle.dongle ile gelip gelmediğini nasıl öğrenebiliriz hocam. açıklamasına baktım da pek bişey bulamadım.
M3 4K mükemmel olur. Onun dışı M800 ProKimse cevaplamadı benimkini rival 3 bt den geçilir
Mi hangisine geçilir
Sanal.Baya iyi kulaklık kral, gerçek 7.1 olması lazım. Ve Wraith de 2850