Bana bu adamın kafasından lazımolur öyle şeyler bizi ne ilgilendirecek ki sanki zenginiz hafta da 1 kalkan balığı yiyemez olduk karides çorbası bile haftada 2 kez anca kardom altın bizim neyimize
O kafa şansa yaşıyor yalnız.Bana bu adamın kafasından lazım
Doğru o da varO kafa şansa yaşıyor yalnız.
hafta da 8 gün league of legends oynaman lazım karodmBana bu adamın kafasından lazım
bu adamın kafasından lazım dediğin herif, atatürk düşmanı ve şeriat kafasında haberin olsun kardoBana bu adamın kafasından lazım
O zaman kendisinin kulağı çınlamıştırbu adamın kafasından lazım dediğin herif, atatürk düşmanı ve şeriat kafasında haberin olsun kardo
gecen 5700 den telefon almak ıcın 2 adet bozmustum sımdıde telefonu satıp 2 adetı gerı alasım geldı az bısey koyup bu nasıl ulke yaAnlık olarak durumlar böyle paylaşalı 2 gün oldu galiba ve 200 tl daha arttı ! Çeyrekte yaklaşık 6180 tl civarına yükseldi.
olur öyle şeyler bizi ne ilgilendirecek ki sanki zenginiz hafta da 1 kalkan balığı yiyemez olduk karides çorbası bile haftada 2 kez anca kardom altın bizim neyimize
Bu veledi takan varmı forumda cidden. Zaten konuyla ne alakası ne bilgisi olan çocuklar anasının babasının yanında duydukları ile forumda cirit atıyor forum kreşe döndü yakında resmiyete döner burası donanımarşivi kreşi diye.hafta da 8 gün league of legends oynaman lazım karodm