🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 6.326,70 TL- Oldu ONS - 4520.31 -🔥🔥🔥

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,176
BU SENE ÇOPU KİŞİYİ ZENGİN ETTİ HELE O GÜMÜŞ YOKMU O AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda.

xau.webp

BU SENE ÇOPU KİŞİYİ ZENGİN ETTİ HELE O GÜMÜŞ YOKMU O AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Alıntıyı görüntüle
2 yıl önce külçe şeklinde gümüş alan arkadaşım vardı uzun zamandır konuşmuyoruz bi halini hatrını sormak lazım

5 sene önce aldığım 30 bin TL'lik Bilezik ev parssi oldu la bu ne

2 yıl önce külçe şeklinde gümüş alan arkadaşım vardı uzun zamandır konuşmuyoruz bi halini hatrını sormak lazım
geçen arabasını satıp 54 den gümüş alan kardeşim beni bulllllll adam 2 araba parası yaptı onu ASD :aSd :as
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 sene önce aldığım 30 bin TL'lik Bilezik ev parssi oldu la bu ne
Acil bir durum yoksa bozmayacaksın ben 4064 den %80 oranında madenleri sattım pişmanım 1 ev alıyım dedim satmasaydım araba beleşe gelecekti bi 5 yıl araba iç.in çalışacağım şimdi.

şuanda gümüş alıyım mı sizce
kral yatırım tavsiyesi vermiyoruz benim konunun altına şöyle şeyler yazmayın sövesim geliyor. Mümkünse benim konularıma yazmayın alınır mı satılır mı bu senin paran sen yöneleneceksin biz yatırım danışmanı değiliz.

gümüş böyle artmaya devam eder mi sizce
gümüş sanayi metali bence her zaman artacak ama manüpilasyon mu tartışılır

gümüş böyle artmaya devam eder mi sizce

kral yatırım tavsiyesi vermiyoruz benim konunun altına şöyle şeyler yazmayın sövesim geliyor. Mümkünse benim konularıma yazmayın alınır mı satılır mı bu senin paran sen yöneleneceksin biz yatırım danışmanı değiliz.
Hem bu var hem de birisi artıp azalacağını söylüyorsa inanma kim olursa olsun. Adam niye bedava sana para kazandırsın bu nası sorular anlamıyorum ki. Yok şu gün doları satın şu gün alın. E hırbo madem zengin olmanın yolunu buldun niye millete dağıtıyosun bunu hiç mi düşünmüyorsunuz

Bu gümüş nereden peydah oldu? Son yıllara kadar yatırım aracı olarak kullanıldığını hiç duymamıştım.

Bu gümüş nereden peydah oldu? Son yıllara kadar yatırım aracı olarak kullanıldığını hiç duymamıştım.
sanayi metali en iyi iletken gümüş tabi yan metallerde var ama artık çağımız yapay zekaya dönüşüyor her yerde kullanılıyor güneş enerjisi vesaire

ben bide bunu 45 ten sattım 109 tl olmuş çok kötü pişmanlıklarımdan biri

Alıntıyı görüntüle
sen bide bize sor 2.5tan 100 gram borç aldık ev almak için 1 senedir daha farkını ödememişizdir

Geri