Altyapı Değerlerim Nasıl ?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,102
Merhaba 50 mbps türk telekom internet kullanıyorum hat değerlerim nasıl sizce ?,
1754208187335.webp

modemim 8 yıllık eski sayılır evet, 50 mbps kullanıyorum ama downstream 100 mbps yazıyor neden olabilir
Altyapının maksimum izin verdiği kapasite herhalde o. 100 Mbps paketin olsaydı deneyimlemiş olurdun 100 Mbps alıp alamadığını.

Altyapının maksimum izin verdiği kapasite herhalde o. 100 Mbps paketin olsaydı deneyimlemiş olurdun 100 Mbps alıp alamadığını.
anladım altyapı max destek 100 mbps download 50 mbps upload o halde.

Hat değerleriniz iyi, snr yüksek, hat zayıflaması düşük. O değerlere takılmayın, 50-100. Onlar mevcut hız profiliniz değişince düşebilirde, artabilirde. 100 kaldırır hattınız.
Modem Zyxel galiba 2.4 destekli. 50 üstü kablosuzda verimsiz olabilir.

Hat değerleriniz iyi, snr yüksek, hat zayıflaması düşük. O değerlere takılmayın, 50-100. Onlar mevcut hız profiliniz değişince düşebilirde, artabilirde. 100 kaldırır hattınız.
Modem Zyxel galiba 2.4 destekli. 50 üstü kablosuzda verimsiz olabilir.
Aynen zyxel 8 senelik modem, sizce değiştirmeye gerek var mı yoksa bozulana kadar kullanayım mı, birde altyapım 1000 desteklemiyor değil mi sadece 100 mbps

Vdsl nasıl 1000 olacak.🤭
Şu an sorun yoksa, sorun olana kadar kullanın.
Vdsl ne hocam ben bu tarz terimlere yabancıyım, apartmanda beyaz bir Türk telekom kutusu var ince beyaz kablo da var bu fiber mi oluyor anlayamadım.

Geri