AM5 anakart tavsiyesi

peki 12500 bütçeye anakart ve işlemci var mı
Hocam, bu bütçeye çok giriş seviye anakart ve işlemci alırsın. Bunun yerine bütçeyi arttırmalı yada mevcut sistemi satarak bir bütçe oluşturmalı ve toplama sistem yerine hazır sistemlere bakmak çok daha mantıklı...

Yükseltmek istememin sebebi sistemimi temizlememe rağmen gözle görülür fps düşüşleri yaklaşık 3 yıllık bir sisteme sahibim fakat oldukça fazla fps drop yemem termal macunu daha 4 5 ay önce yeniledim ama bir şey değişmedi.
FPS drop hangi oyunda yiyorsun? Ekran kartını değiştirebilirsin ikinci elde NVIDIA bir karta geç.

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımı yavaş yavaş yükseltmeye karar verdim, öncelikle anakart ve kasayla başlamak istiyorum bilgisayarımın özellikleri şu şekilde;
R5 5600,B450 MH,RX6600.
bana önerebileceğiniz Am5 anakart nedir?
kral sade anakartı alıp takamıyosun, am5 geçmen için anakart ram işlemci 3 ünü birden alman lazım. b650 anakart 7500f işlemci 2x16 6000mhz ram alabilirsin, ortalama 13k gider gibi

kral sade anakartı alıp takamıyosun, am5 geçmen için anakart ram işlemci 3 ünü birden alman lazım. b650 anakart 7500f işlemci 2x16 6000mhz ram alabilirsin, ortalama 13k gider gibi
İşte onun yerine 13K ya güzel bir ekran kartı yapıştırsa sorun kalmaz.

Ben en iyisi bilgisayarı önce bir servise göndereyim sonra ekran kartı bakayım sağ olun dostlar teşekkür ederim.

Geri