Neler Yeni

AM5 Anakart Tavsiyesi

ConquerorXIV

80+ Gold
Tamamiyle kronik hocam herkeste aynı sorunlar var az çok benzer olarak yabancı forumlarda yt yorumlarında hep aynı sorunlara rastladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

MAX 11.5K
o zaman carbon wifi bakın hocam msı pro ara bileşenlerinde kronik olabilir

ConquerorXIV

80+ Gold
peki sizce msi mi yoksa asus mu hocam anakartta tomahawk tuf değilde rog ve mpg carbon olsrak b650 ve x670 grubunda yorumunuzu merak ediyorum
iki marka ve modelleri en iyi bileşenler ben fan boy gibi değil ama MSIcıyımdır

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Tamamiyle kronik hocam herkeste aynı sorunlar var az çok benzer olarak yabancı forumlarda yt yorumlarında hep aynı sorunlara rastladım

MAX 11.5K

Yonga seti olarak x670 b650 nin içinden geçer tarzı yorumları cok görünce hocam kararsız kaldım siz biraz ufkumu açtınız, ancak yinede pahalı b650 için akakçeden seçimden sonra bir hafta daha bekler alırım olmazsa ara ara indirime giriyorlar çünkü, ekran kartı olarakta ileride 3080ti 3090 ya da 4080 takmayı düşunüyorum
Kankam onun dışında fas kalitesi değişiyor olabilir, veya sayıları. Onun dışında x670 olanları yazılımsal olarak overclock desteği daha fazladır. Ben seni ilgilendiren ve basit bulunabilen şeyleri attım. EZİP GEÇMEZ ama bi tık daha rahat overclock yapılır. O kısım yalan değildir yani. (fas işlemciye güç veren kısım, o kısmın kalitesi ve sayısı arttıkça daha iyi overclock yapılır)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,585
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom