biz beklersek bedeviyiz o ürün gelmez en iyisi umudu kesmekEkran kartı için bekliyorum bende inşallah güzel indirim olur ya
kardeş biz o kadar görgülü değiliz monitör pc bilesenleri olur yeterli gibiKitap ve çizgi roman indirimlerine boğacağım forumu
hocam amazonda sağlam pc parçası indirimleri olmuyor maalesef Asıl şovu kitap ve elektronik dışı ürünlerde yapıyorlarkardeş biz o kadar görgülü değiliz monitör pc bilesenleri olur yeterli gibi
abi o kadar gündür boşuna mı bekliyoruz gerçekten yahocam amazonda sağlam pc parçası indirimleri olmuyor maalesef Asıl şovu kitap ve elektronik dışı ürünlerde yapıyorlar
Kitap indirimlerini beklicem.Kitap ve çizgi roman indirimlerine boğacağım forumu
sen yine de bekle tabi benim lafıma bakma , güzel indirimde gelebilir bakıp görecezabi o kadar gündür boşuna mı bekliyoruz gerçekten ya
orada noldu ki bakmadım gerçekten sağlam indirim mi oldu ?temudan sonra her şey fıs geliyo bana temunun fiyatlar benim bünyeyi büyük sarstı
bende ortalık temu diye koparken bakmamaya yeminliydim daha da arttı popülasyon dedim burda bi iş var bi bakiyim şuraya yarım saat sonra -750 tl oldum. ama ordan 750 TL'ye aldığım şeyleri türkiyeden en az 2000 TL'ye alırdım. fenasal indirimler bombastik fiyatlar var.orada noldu ki bakmadım gerçekten sağlam indirim mi oldu ?
yok pc fiyatları birleşenleri fiyatları düşücek cart curt şöyle böyle dediler düşen yok kalkan var dağa ekran kartlarına zam gelicek maliyet artıyor diye piyasa çok saçma amazonun kendi bünyesinde ürün olmadı sürece satıcılar pek indirim yapmaz gibi duruyor.Pc ürünlerindede öyle mi gerçekten devam ediyorsa bakayım