Çözüldü✓ Amazon da hazır sistemler alınır mı..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
524
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere amazonda 9 taksit fırsatı var. 40-50k civarı sistemler var benim bütçeme de uygun ancak bu sistemler bu fiyata değer mi alınır mı..?

Tek tek parça toplamak ve bu şekilde 9 taksit imkanı olmadığı için daha sonra almam zor olabilir sizce hangi sistem daha iyi. Fiyat aralığı yine 40-50k. Yardımcı olursanız sevinirim.

Amazon'daki sistemlerin %90'ı çöp kategorisinde, dikkatli olman lazım. 9 taksit cazip geliyor ama o vade farkını genellikle donanım kalitesinden kısarak veya fiyatı şişirerek çıkarıyorlar.

Amazon'daki sistemlerin %90'ı çöp kategorisinde, dikkatli olman lazım. 9 taksit cazip geliyor ama o vade farkını genellikle donanım kalitesinden kısarak veya fiyatı şişirerek çıkarıyorlar.
Evet onu fark ettim zaten genel itibari ile hangi ram ssd ve ya psu kullanıldığı net bir şekilde ifade edilmiyor. Sadece temel parçaları söylüyorlar hepsini geçtim 50k sisteme 5060 8gb eklenmesi başlı başına ilgimi çekmedi yine de sormak istedim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Hazır sistemler taksitli de olsa alınmaz maalesef.
Parça olarak uygun olabilir ama sistemler sanki bilgisiz ama taksitle PC alayım diyenler için konulmuş gibi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,501
Üyeler
186,497
Son üye
Progamer545
Geri