yok ama fotoğrafını çek sağını solunuLegion m300s aldım, Glorious indirimi görünce iade edeyim dedim. Ürünü hiç açmadım Kolay Gelsin kargosunun poşetinde duruyor hala.
Ben bunu MNG Kargo ile iade edeceğim poşetten çıkartmama gerek var mı?
gerek yok mng kendi ambalajına koyup etiket yapıştırırLegion m300s aldım, Glorious indirimi görünce iade edeyim dedim. Ürünü hiç açmadım Kolay Gelsin kargosunun poşetinde duruyor hala.
Ben bunu MNG Kargo ile iade edeceğim poşetten çıkartmama gerek var mı?
gerek yok çıkarmana dursun olduğu gibi
Fotoya gerek yok direkt gönderebilir amazon sıkıntı çıkarmaz.yok ama fotoğrafını çek sağını solunu
elinde bulunsun diye dedim hadi olduda etiket karıştı ya da yolda giderken arabadan düştü üstünden kamyon geçti kağıt gibi oldu kutu napacak arkadaşFotoya gerek yok direkt gönderebilir amazon sıkıntı çıkarmaz.
Hocam yüzlerce kez iade değişim yaptım amazon'dan 1 kez bile başıma gelmedi , onun başına gelirse o da onun şanssızlığıelinde bulunsun diye dedim hadi olduda etiket karıştı ya da yolda giderken arabadan düştü üstünden kamyon geçti kağıt gibi oldu kutu napacak arkadaş
Birde ben Amazon üzerinden Cuma günü iptal eden bastım bugün geldi MNG kargoya götürecektim kapandığı için götüremedim. Pazartesi yada salı götüreceğim.Hocam yüzlerce kez iade değişim yaptım amazon'dan 1 kez bile başıma gelmedi , onun başına gelirse o da onun şanssızlığı
Satıcı Amazon ise aynı hafta içi yansıyor.Birde ben Amazon üzerinden Cuma günü iptal eden bastım bugün geldi MNG kargoya götürecektim kapandığı için götüremedim. Pazartesi yada salı götüreceğim.
Bu iade süreci nasıl işliyor? Para hesaba ne zaman yansıyor?