ataseven
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
84914 yen olacaktı o.arkadaşlar amazon japonya’dan 84.914 japon yeni (5800 TL) ödeyerek msi rxt 3060 gaming x aldım ve teslimat tarihi olarak 8 mart gözüküyor. sizce piyasaya göre iyi mi?
bahsettiğin modelleri göremedim, büyük ihtimal stok bitti.84914 yen olacaktı o.
5700'e tuf olanını sipariş eden vardı, 4500'e de palit olanını alan vardı
evet türkçe yazdım ancak küçük ı kullanılmadığı için i yazmak zorunda kaldım. örnek: apartmaniHocam adres kısmını İngilizce mi yazdkn Türkçe mi
Millet diğer konularda banlanıyor hesap sipariş iptal oluyor falan diyor. Siz nasıl alıyorsunuz. Bende japonyadan sistem toplamak istiyorum. Risk değeri nedir?ekte sunduğum fiyatlar içerisinde kargo ve vergilendirme ücreti de var. yani son aşamada ne ücret çıkıyorsa o başka ödemiyorsun.
Ban ihtimali varMillet diğer konularda banlanıyor hesap sipariş iptal oluyor falan diyor. Siz nasıl alıyorsunuz. Bende japonyadan sistem toplamak istiyorum. Risk değeri nedir?
Garanti dışı kalmasını göze alıyorsanız bunun haricinde fazla bir risk bulunmuyor. Ürün olur da kargosu hasarlı gelirse teslim almayıp iade süreci başlatırsın. Tabii banlanmadan alabilirseniz, ilk kapadıklarında sizden bilgi istiyorlar ve verdiğiniz bilgileri yetersiz bulurlarsa banlıyorlar.Millet diğer konularda banlanıyor hesap sipariş iptal oluyor falan diyor. Siz nasıl alıyorsunuz. Bende japonyadan sistem toplamak istiyorum. Risk değeri nedir?
30 bin lira para sayıcam garanti riskini alıyorum almaktan korktuğum risk ödemeyi yapıp 3ün 1ini almak. Boş kutu gelme olasılığından bahsediyorumyoksa hasarlıda iade tabii ki.Garanti dışı kalmasını göze alıyorsanız bunun haricinde fazla bir risk bulunmuyor. Ürün olur da kargosu hasarlı gelirse teslim almayıp iade süreci başlatırsın. Tabii banlanmadan alabilirseniz, ilk kapadıklarında sizden bilgi istiyorlar ve verdiğiniz bilgileri yetersiz bulurlarsa banlıyorlar.
Satıcıya ve güvenilirlik puanlarına bakınız (geri bildirim oranı ve yorumlara da bakın). Yeni satıcı olmamasına dikkat edin. Özellikle satıcı Amazon ise hiç problem yaşamazsınız. Ekleme: Ancak toplu ürün alımlarına nasıl tepki veriliyor bilmiyorum, tek ürün 30 bin vermeyeceğinizi düşünerek söyledim. Sanırım tek tek almanız gerekebilir.30 bin lira para sayıcam garanti riskini alıyorum almaktan korktuğum risk ödemeyi yapıp 3ün 1ini almak. Boş kutu gelme olasılığından bahsediyorumyoksa hasarlıda iade tabii ki.
Ürün geldi mi? Bilgi verirseniz sevinirim.arkadaşlar amazon japonya’dan 84.914 japon yeni (5800 TL) ödeyerek msi rxt 3060 gaming x aldım ve teslimat tarihi olarak 8 mart gözüküyor. sizce piyasaya göre iyi mi?
evet sağlam bir şekilde geldi.Ürün geldi mi? Bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşla birlikte bugün 6700 XT siparişi verdik ben banlandım sipariş iptal oldu arkadaşın hesabı onaylandı. Sorun olmayacaksa benim için de sipariş verecek.