🔥İndirim 🔥Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %25 İndirim🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,057
Cips için lays'ı öneririm doritos gibi full baharat basmıyor alkollü ortamda meze olsun film.izlerken vs

lyas fırından ve ruffles original .

Yılbaşa ile ilgili aldım bişiler uyguna geldi tskler

Ben bundan çektim 2 paket markette normalde fiyatı 49Tl kampanyalı şekilde tanesi 33TL civarı geldi. Bence en iyi cips bu bunun tadını başka hiçbirşey vermiyor bana tavsiye ederim.
https://amzn.eu/d/i4ic0AI

Son düzenleme:
Üstad yine eline sağlık. Yaptık bir seçki, üstteki arkadaşın dediği gibi ortalaması 35 TL' ye geldi. Market cipslerinin fiyatına daha keyiflilerini aldık. Teşekkür ederiz.

218 gr doritos 87,29 TL. Zaten markette 60 TL civarı. Nerede indirimli ürün?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlara genel olarak baktım. İndirim falan yok. Bindirim üstüne indirim var. İndirimli hali bile marketten pahalı.

250 TL üstüne 2.5 litre Pepsi 54 TL ye geliyor. 72 TL den daha düşüğe şuan marketlerde yok diye biliyorum.

250 TL üstüne 2.5 litre Pepsi 54 TL ye geliyor. 72 TL den daha düşüğe şuan marketlerde yok diye biliyorum.
Coca Cola'lara zam gelmiş, 90 TL olarak gördüm raflarda. Pepsi de zamlanır muhtemelen, ben dört tane çektim 2.5 Litrelikten.

Coca Cola'lara zam gelmiş, 90 TL olarak gördüm raflarda. Pepsi de zamlanır muhtemelen, ben dört tane çektim 2.5 Litrelikten.
vay arkadaş 90 tl ye nah alırım bir daha bağımlılığı olanlara Allah sabır versin

Geri