Kratos2008
80+ Silver
Dahası
alınır mı? arkadaşlar?
philips almanı öneririm bundan almıştım ben pişirmesi hoşuma gitmedi philips daha iyiPrime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: COSORI Air Fryer (Sıcak Hava Fritözü), 5,5 Litre XXL Kırmızı,Dijital Dokunmatik Hava Fritözleri, 100 Tarif Yemek Kitabı ve 11 Önceden Ayarlanmış Fırın, Yapışmaz Sepet, BPA ve PFOA İçermez https://amzn.eu/d/2WJlape
Bu alınır mı 2659tl
alınır hocamalınır mı? arkadaşlar?
daha iyisi varmıdır bu fiyata?philips almanı öneririm bundan almıştım ben pişirmesi hoşuma gitmedi philips daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır hocam
Philipsin indirimdeki modeli çok küçük hocam. Cosoride genel olarak iyi yorumlar vardı aslındaphilips almanı öneririm bundan almıştım ben pişirmesi hoşuma gitmedi philips daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır hocam
bu geçerli olur mu???? öğrenci vergi indirimiAlıntıyı görüntüleArkadaslar bu telefonu vergiden dusebilir miyim acil cevap verirseniz sevinirim
Benim bildigim kadariyla 9500 TL altı her telefon icin geçerli diye biliyorumbu geçerli olur mu???? öğrenci vergi indirimi
tamamdır hocam tesekkurler. Alırsam en azından amazon kullandıktan sonra da iade alıyordeneyimli biri olarak yorumumu sana söyledim gerisi senin tercihin hocam ben memnun kalmadım
zamanında bu ssdnin n11 yorumlarında sahte ürün geldi yorumlarını görmüştüm. Ayrıca kupon da göremedim.N11'de aynı fiyat mevcut + kupon indirimi de uygularsın.