Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

kanka site pek güven vermedi gibi ya :D dolandırıcılığından ziyade çok kaliteli gelmedi yani
evet tercih meselesi kulanan arkadaşların tavsiyesini alabilirsin konu aç ürün nasıl diye sorun problemi varsa yardımcı olurlar :D
koltuk işi berbat bir iş bilgin olsun kıçının konforu kaçtımı satıp tekrar alsan bile baya zarar ediyorsun o yüzden düzgün seçmeni tavsiye ederim idareliği yok bunun sürekli oturyorsan problem oluyor :D

Ben senelerdir hep en iyileri indirimlerin amazonda düştüğünü gördüm özellikle mikrofon tarafında. Diğer siteler gibi yalandan reklam amaçlı yapmıyorlar. Bir şekilde bazı ürünleri ciddi anlamda indirimle alabiliyorsun.
Gecen sene bekledik ns hepsiburada da ne amazonda bi halt yoktu diye hatirliyorum

Gecen sene bekledik ns hepsiburada da ne amazonda bi halt yoktu diye hatirliyorum
Geçen sene benim ilgim yoktu ama dediğinizi az çok hatırlasam da örneğin Hyperx Quadcast 2, 3 bin küsüre düşmüştü diye hatırlıyorum piyasa 5 bin küsürken.

Ben senelerdir hep en iyileri indirimlerin amazonda düştüğünü gördüm özellikle mikrofon tarafında. Diğer siteler gibi yalandan reklam amaçlı yapmıyorlar. Bir şekilde bazı ürünleri ciddi anlamda indirimle alabiliyorsun.
Her sene mikler iyi indi de ihtiyacım yoktu şu sıralar olacak. Umarım bi duocast vs kaparız ya :uzgunpeepo:

2 sene önceki son 1 sene arasındaki indirimin arasında kol gibi fark var indirim takip ediyorum alakası yok sadece şişirip şişirip indiyorlar veya satılmayan ürünü iteliyorlar çok nadir bazı satıcılar saolsun indiriyor bazende amazon.
3-1 fiyatına çağı resmen kapandı ne ürünler alıyorduk senelerce ekonomik olarak çöktük galiba bilemiyorum.
Tam olarak çöktük hocam. Amazon dediğiniz gibi 2 sene önceye kadar her zaman gerçek indirim yapardı ama artık onlar da ülkenin öngörülemeyen döviz durumundan dolayı çokta kendilerini sıkmıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her sene mikler iyi indi de ihtiyacım yoktu şu sıralar olacak. Umarım bi duocast vs kaparız ya :uzgunpeepo:
Umarım herkese uygun şeyler gelir :)

Next tv, Next tv box, Next kumanda ve adı Next ile başlayan ürünler loading.

Geçen sene benim ilgim yoktu ama dediğinizi az çok hatırlasam da örneğin Hyperx Quadcast 2, 3 bin küsüre düşmüştü diye hatırlıyorum piyasa 5 bin küsürken.
quadcast dustu evet 3 k ya 9 taksit aldim 4.750 ye 9 ay sonra sattim kullanmak nasip olmadi 😅 pc toplamak icin bakiyorduk son 1 yildir her gun ara ara giriyorum foruma artik tik gibi oldu malesef ama cok sey almisimdir forumdan

quadcast dustu evet 3 k ya 9 taksit aldim 4.750 ye 9 ay sonra sattim kullanmak nasip olmadi 😅 pc toplamak icin bakiyorduk son 1 yildir her gun ara ara giriyorum foruma artik tik gibi oldu malesef ama cok sey almisimdir forumdan
Eskisi gibi olmasa da Amazon gene kendi deposunu boşaltmak için bir şeyler yapacaktır herkesin ihtiyacı olmasa da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki 12 taksite kadar çıkıyordu bazı ürünlerde ama artık onu da kaldırdı amazon ülkenin ekonomik rezaletinden dolayı.

Geri