Aceleniz yoksa bekleyin derim.Bilgisayar bileşenleri için beklenir mi? Monitör de vs.?
Aceleniz yoksa bekleyin derim.Bilgisayar bileşenleri için beklenir mi? Monitör de vs.?
Hocam amazon %3-5 yaziyor hep zaten piyasasin %20 altina versede oraya oyle yazmiyor kiGeçen sene yüze 3 ,5 ,7 indirimleri dışında pek sağlam indirim göremedim![]()
Benim sepette kayıtlı 100 150 ürün vardır.İndirimden 4 5 gün önce yükseliyor. Başladıktan sonra düşüyor. Oda yüzde 2 ,11 arası falan. Eskiden sağlam indirimler vardı. Geçen sene genele hitap eden indirim yok.Hocam amazon %3-5 yaziyor hep zaten piyasasin %20 altina versede oraya oyle yazmiyor ki
şöyle söyleyim ben kötüden geçtim aşağı yukarı gepsi iyi gelir bana öyle düşünüyorum. Rahatlıkta bir problemim yok sadece bacaktan yukarı kalan gövde kısmım sanırım standardın biraz üzerinde çünkü kafa/boyun yastığı en alt ve en üst kademede de olsa boynuma gelmiyor boynumun aşağısında kalıyor düz otururken ama geriye yaslanıp oyun oyadığımda oturuyor 70-90 derece arası olduğunda sandalyenin sırt kısmı yastık oturmuyor açıyı genişlettikçe arkaya doğru yaslandıkça oturmaya başlıyor yoksa çıkartıyorumAlakasız olacak ama nasıl hocam memnun musunuz bende düşünüyorumda bir sorun olursa destek vs sıkıntı gibi geliyor
Hocam ben daha Hepsiburada itopya incehesap gibi absurt yukseltilip dusurulen urun gormedim , ayrica Amazon prime day in amazon saticili urunlerine bakmak lazim sadece diger saticilar dediklerinizi yapabilir tabii kiBenim sepette kayıtlı 100 150 ürün vardır.İndirimden 4 5 gün önce yükseliyor. Başladıktan sonra düşüyor. Oda yüzde 2 ,11 arası falan. Eskiden sağlam indirimler vardı. Geçen sene genele hitap eden indirim yok.
evet bunu bende fark ettim. Apex pro klavyem vardı oled ekran yandığı için garantiye yolladım. Ellerinde muadil ürün olmadığı için distrübütor mektup yollayıp aldığım yerle iletişime geçmemi istedi. Amazonla konuştum ellerinde aynı üründen olmadığı için sadece iade kabul edebileceklerini değişim yapamayacaklarını söylediler. Tek sıkıntı ben ürünü aldığımda 4k şu an ise aynı 8k ya satılıyor. ve ürünün garantiside bitti artık sadece iade edebiliyorumamazon 2 senedir eski amazon değil ne müşteri hizmertleriyle , ne indirimiyle ne iadesiyle.
2700 liraya kc3000 almıştım, buradaki ölücüler 3200den kovalarken. boş yapıyorlar, amazondan iyisi şamda kayısıHocam ben daha Hepsiburada itopya incehesap gibi absurt yukseltilip dusurulen urun gormedim , ayrica Amazon prime day in amazon saticili urunlerine bakmak lazim sadece diger saticilar dediklerinizi yapabilir tabii ki
INNO3D RTX 4060 Ti 12.499 TL'e inmişti. O fiyatlarda RTX 4060 satıyorlardı.geçen sene ekran kartı indirimi oldu mu güzel
100hz 24inç monitör 2000₺ 165hz 24inç 3000₺ civarınaydı ikisi de ips di benim işime bunlar yaradı diye bunları attım 1-2 güç kaynağı 1-2 anakart düşergeçen sene hangi indirimler vardı? çok iyi yurtdışı fırsatları vardı ama çoğu da iptal olmuştu diye hatırlıyorum
INNO3D RTX 4060 Ti 12.499 TL'e inmişti. O fiyatlarda RTX 4060 satıyorlardı.