Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,591
8 Temmuz 00:00 itibariyle başlar. Geçen sene çok iyi indirimler vardı bakalım bu sefer nasıl olacak.

Almam gereken şeyler var ama beklemem de zor, bu amazon beni çok ikilemde bıraktı :(

geçen sene hangi indirimler vardı? çok iyi yurtdışı fırsatları vardı ama çoğu da iptal olmuştu diye hatırlıyorum

Umarım bu sene de güzel mikrofon indirimi olur
Ben senelerdir hep en iyileri indirimlerin amazonda düştüğünü gördüm özellikle mikrofon tarafında. Diğer siteler gibi yalandan reklam amaçlı yapmıyorlar. Bir şekilde bazı ürünleri ciddi anlamda indirimle alabiliyorsun.

2 sene önceki son 1 sene arasındaki indirimin arasında kol gibi fark var indirim takip ediyorum alakası yok sadece şişirip şişirip indiyorlar veya satılmayan ürünü iteliyorlar çok nadir bazı satıcılar saolsun indiriyor bazende amazon.
3-1 fiyatına çağı resmen kapandı ne ürünler alıyorduk senelerce ekonomik olarak çöktük galiba bilemiyorum.

8 Temmuz 00:00 itibariyle başlar. Geçen sene çok iyi indirimler vardı bakalım bu sefer nasıl olacak.
Geçen sene yüze 3 ,5 ,7 indirimleri dışında pek sağlam indirim göremedim :D

oyuncu koltuğu lazım indirime girer mi acaba birde önerisi olan var mıdır maks 10k
büyük ihtimal hawk indirime giricek her sene olduğu gibi :D tavsiye etmiyorum.
Corsair TC100 Relaxed Oyuncu Koltuğu razer tarzı koltuklar düşerse bak.
zio sitesinden girip özelliştirme veya hazır koltuklar var oray bakıp indirimde kovalayabilirsin çoğu marka göre başarılılar.
kupon felanda var bakarsan 500 tl 500 tldir :D
1750156107977.webp

geçen sene hangi indirimler vardı? çok iyi yurtdışı fırsatları vardı ama çoğu da iptal olmuştu diye hatırlıyorum
Burdan bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung cihazlarda güzel indirimler olmuştu. Samsung S24 35 bin TL'den 32 bin TL'e, S9 FE 11.499 TL'den 9.999 TL'e, Samsung A24 8.999 TL'den 7.499 TL'e düşmüştü.

büyük ihtimal hawk indirime giricek her sene olduğu gibi :D tavsiye etmiyorum.
Corsair TC100 Relaxed Oyuncu Koltuğu razer tarzı koltuklar düşerse bak.
zio sitesinden girip özelliştirme veya hazır koltuklar var oray bakıp indirimde kovalayabilirsin çoğu marka göre başarılılar.
kupon felanda var bakarsan 500 tl 500 tldir :D
Alıntıyı görüntüle
kanka site pek güven vermedi gibi ya :D dolandırıcılığından ziyade çok kaliteli gelmedi yani

Geri