Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

İlk açılışta büyük bi indirim yaparlar mı acaba sonra standart olur zaten %2-3

amazon 2 senedir eski amazon değil ne müşteri hizmertleriyle , ne indirimiyle ne iadesiyle.
Müşteri hizmeti de indirimleri de eskisi gibi hocam telefonumu dip fiyattan amazon satıcısıyla aldım müşteri hizmetleri ile ne zaman iletişimi geçsem sorunum hep çözüldü

1800 liraya geçen haftalarda Razer seiren v3 mini almıştım. O bana yeter :kekw:

stanley termosu takip ediyordum kaç haftadır fiyatı 2200 tl falandı 2.3 litre olanı ne hikmetse dün zam geldi 2700 tl oldu bakalım prime gününde ne kadar olacak. bır tık hevesimi kırdı bu olay.

İndirime girmesini beklediğiniz ürünler varsa istek listesi oluşturun ve ürünleri listeye ekleyin böylece ürün indirime girdiği zaman size bildirim geliyor ve listede fiyat düşüşünü görebiliyorsunuz. Ben son 1 yıl içinde açılan forumlarda ki tüm Amazon indirim konularını taradım liste oluşturdum.

İndirime girmesini beklediğiniz ürünler varsa istek listesi oluşturun ve ürünleri listeye ekleyin böylece ürün indirime girdiği zaman size bildirim geliyor ve listede fiyat düşüşünü görebiliyorsunuz. Ben son 1 yıl içinde açılan forumlarda ki tüm Amazon indirim konularını taradım liste oluşturdum.
Benimlede paylaşır mısın teknolojik ürünlerde fena indirimler kovalıyorum :D

stanley termosu takip ediyordum kaç haftadır fiyatı 2200 tl falandı 2.3 litre olanı ne hikmetse dün zam geldi 2700 tl oldu bakalım prime gününde ne kadar olacak. bır tık hevesimi kırdı bu olay.
1.9 a düşmüştü geçen ay çektim ben

Soundbeats markası indirim yapar mı yurtdışı ama

Güzel bir hava soğutma indirime girerse bildirin lütfen ryzen 5 7600 için.

120mm sıvı soğutmadan kurtulmam lazım :blobdance:

sepetimdeki her ürün şuan x2 yada +2 k fiyat değişimi almış durumda :D muhteşem indirimler geliyor beyler

amazonun elektronik aletlerde ki fiyatı genelde piyasanın üstünde oluyor ama bir bakılır uyguna bir şey varsa alınır, hayırlısı.

Geri