arabanın kumandasına takıyorlar hocam o yüzdenpili niye insan sömürür ki mubarek
arabanın kumandasına takıyorlar hocam o yüzdenpili niye insan sömürür ki mubarek
Aynen ama yine ufak bi hareketlenme oldu gibi.beyler 09.00 da ne basliyo suan baslamadi zaten
Bu klavye iyi midir alınır mı![]()
Prime Day 2026 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatları kapıda! Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
G213 KLAVYE 850 TL
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Stoklarla Sınırlı Fiyatlar
![]()
Prime Day 2026 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatları kapıda! Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
Bu ne 2 yıl kullanıp geri mi yollamışlarDeathAdder benim iade ettiğim olabilir böyle gelmişti
A+ Tier NZXT C1200W Gold var 7500'e Amazon'da değil ama fiyat uygun zaten.power supply varmı gen5 atx 3
sanırım şuan ön fırsatlar başladı 9 da daha büyük indirim olucak.Sabah 9da başlayacak olan ne
Tam da mesai saati sıkıntı yasanırım şuan ön fırsatlar başladı 9 da daha büyük indirim olucak.
Bu ne nasıl iade alıyorlar şunu bir de bunu piyasaya sürüp kullanıcıya satmak ayrı bir boyut geri dönüşüme yollaması lazım şunu Amazon'un.DeathAdder benim iade ettiğim olabilir böyle gelmişti
Ben de beyaz psu bakıyorum 5-5.5 arasına 850W indirimde. 1-2 psu var ama iyi değillerpower supply varmı gen5 atx 3