Abi ne zaman indirime girdi ya kaçırdım mesajını görür görmez baktım kafayı yicem yabeyler bi sorum var demin ıphone 12 mini 64 gb beyaz 22.345 liraya düştü ben dün 25e almıştım aradaki farkı yine vericek mi mesela amazon
bende baktım göremedim. sanırım arkadas bi hayli iyi görüyor bu işleriAbi ne zaman indirime girdi ya kaçırdım mesajını görür görmez baktım kafayı yicem ya
saat 8 de destek hizmet vermeye başlıyo onlara sor en iyisibeyler bi sorum var demin ıphone 12 mini 64 gb beyaz 22.345 liraya düştü ben dün 25e almıştım aradaki farkı yine vericek mi mesela amazon
geçen aynı şeyi aldığım laptopta da yaşadım 7400den 7ye düşmüştü onun için vericeklerini söylediler ama bunu bilemiyorum hem çok para hem de geçen gün alan sayısı çoktu belki geri ödeme yapmazlarsaat 8 de destek hizmet vermeye başlıyo onlara sor en iyisi
Vallahi ya zaten sıcaktan bunaldım yatamiyorum bı de şu indirimi kaçırdım daraldim iyice gece gecebende baktım göremedim. sanırım arkadas bi hayli iyi görüyor bu işleri
Ona öyle buna böyle olmaz bakkal mı bugeçen aynı şeyi aldığım laptopta da yaşadım 7400den 7ye düşmüştü onun için vericeklerini söylediler ama bunu bilemiyorum hem çok para hem de geçen gün alan sayısı çoktu belki geri ödeme yapmazlar
kankam tamam da belki önceki indirimde stock 10k telefondu çarp bakiyim 2.5lirayla kaç para yapıyo adamlar vermek istemeyebilir haliyle veya müşteri temsilcisi vericez dese bile vermedikleri oluyorOna öyle buna böyle olmaz bakkal mı bu
Hacı bu ürün ne ara indirime girdi ya gece gece üzüldümkankam tamam da belki önceki indirimde stock 10k telefondu çarp bakiyim 2.5lirayla kaç para yapıyo adamlar vermek istemeyebilir haliyle veya müşteri temsilcisi vericez dese bile vermedikleri oluyor
Amazon'un 2022 gelirleri 524 milyar dolar. TL ile çarp sonra böl bakayım yüzde kaç yapıyo?kankam tamam da belki önceki indirimde stock 10k telefondu çarp bakiyim 2.5lirayla kaç para yapıyo adamlar vermek istemeyebilir haliyle veya müşteri temsilcisi vericez dese bile vermedikleri oluyor
bence şanslı say kendini ikinci eli zayıf bir telefonAbi ne zaman indirime girdi ya kaçırdım mesajını görür görmez baktım kafayı yicem ya
İkinci el ne alaka hocambence şanslı say kendini ikinci eli zayıf bir telefon
İkinci el ne alaka hocam