Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum bizzat kullanıyorum x570 kartlar ile kafa kafaya gider sistemin yüksek seviyede ise yapıştır bu güncellenmiş hali v2 wifi olanı kart tam bir o.c makinası tek sıkıntısı cstate ayarları kart işlemcinin ana frekansına sabitliyor ne yaptıysam düşüremedim ghz 😅

Dostum bizzat kullanıyorum x570 kartlar ile kafa kafaya gider sistemin yüksek seviyede ise yapıştır bu güncellenmiş hali v2 wifi olanı kart tam bir o.c makinası tek sıkıntısı cstate ayarları kart işlemcinin ana frekansına sabitliyor ne yaptıysam düşüremedim ghz 😅
b550-e mi bu mu sizce?

B550'ye bu saatten sonra 5k vermezdim. isterse oc rekorları kırsın takacağın en baba 5800x3d değil mi, gider am5'e yatırım yaparım

1000 tl bandında bass odaklı bluetooth kulaklık arıyorum yardımcı olabilecek var mı? kulak içi-üstü fark etmez

B550'ye bu saatten sonra 5k vermezdim. isterse oc rekorları kırsın takacağın en baba 5800x3d değil mi, gider am5'e yatırım yaparım
Haklısın ustam zaten sistem varsa bunu alsın dedim yoksa ufaktan am5 e :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e daha üstün gözüküyor ve daha pahalı neden f tercih etmemiz lazım ona göre satın alacağım
Daha üstüne gerek olmadığı için fiyat farkına am5 sisteme ufaktan geçiş yaparsınız yinede siz bilirsiniz böyle söylememin nedeni ufak tefek detaylar f de 14 vram var e de 16

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,080
Üyeler
186,709
Son üye
anahtar1453