ne kadara satıyosun dostum360 hz olan Viewsonic XG251G monitör için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? aldım ama kullanmak yada satmak arasında kararsızım..
ne kadara satıyosun dostum360 hz olan Viewsonic XG251G monitör için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? aldım ama kullanmak yada satmak arasında kararsızım..
evet çünkü yeni kuruldu ayar çekemedim daha 1-2 aya tekrar ziyaret edersinViewSonic XG2431
En pahalı satan sensin dostum 360hz olanı 35k'ya mı listelemeyi düşünüyorsun![]()
Satarsan ben alırım360 hz olan Viewsonic XG251G monitör için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? aldım ama kullanmak yada satmak arasında kararsızım..
Katılıyorum böyle sayfalarca oluyor takibi zor ve yorucuKonu içine paylaşımlardan hiç bir şey anlasılmıyor. Konu dışı herkes paylaşsa güzel olacak ama...
2. elini aldım ben 6 k ya memnunum. başka satan da var alacaksan 6k ya filan sana da ayarlarız 1 tane
Daha iyisi yok bana göre. Ben 14lü Kutu almıştım o zamanlar 250TL falan vermiştim sanırım belki 2 sene olmuştur belki geçmiştir. İşi bıraktığım zamanlar bir kaç ay kullanmadım diğer iş zamanları her gün traş oluyorum ve kesip kesmediğini anlamıyorsun bile akıp gidiyor. Çok canını yakmaya başlar takılmaya başlarsa başlığı değiştiriyorsun bitti. Her ay değiştirsen 14 Ay gider bir kutu. Bir kaç kutu al kalsın senelerce kullan. Zamlansa bile sen ucuzdan almış olursun. Benim 14lü kutu bitmek üzere bitmeden bi 14lü daha almıştım bunu da abime aldım.Dostum bu tıraş bıçağını önerir misin?
Onun yerine ben sıfır samsung odssey g4 aldım aynı ayardalar muhtemelen bende 6k'ya aldım size kalmış2. elini aldım ben 6 k ya memnunum. başka satan da var alacaksan 6k ya filan sana da ayarlarız 1 tane
Ben Stratus+'ı tercih ederim, başka cihazlarımla da kullanabildiğim için daha mantıklı geliyor. Sizin için ölçtüm ve 9cm'e kadar açılıyor tutucusu.Razer kishi v2 var bende. Satıp alsam mı ki ya? Birde benim telefon oraya sığar mı acaba?