Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
mailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektir
iki yıl önce bundan dolayı banladım kredi kartına kadar banlıyor yeni hesap yeni kart gerekiyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu neden dolayı geliyor hocam
Sistemin aptallığından kaynaklı 3 tane ürün aldım banladı beni iki yıl önce bilgisayar ürünü alamıyorum o günden beri

iki yıl önce bundan dolayı banladım kredi kartına kadar banlıyor yeni hesap yeni kart gerekiyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin aptallığından kaynaklı 3 tane ürün aldım banladı beni iki yıl önce bilgisayar ürünü alamıyorum o günden beri
Çok ilginç
normal zamanlarda da mı alamıyorsunuz farklı kart farklı hesap ile?

Arkadaşalr pusat k3 klavye kullaniyoru. sivi geldi ve bazi tuşlar basmiyor. ctrl c+v ile yaziyorum. indirimler hazir başladi. mechanic Klavye ariyoru. 1300 bütçe ile öneriniz var midir? 2-3 aydir böyle kullaniyoru çok yoruldu artik. yeni klavye alacaği. yardici olursaniz çok teşekkür ederi.
Kardeşim çok güldüm, k.bakma 😂 bu indirim için değil de bi ara XPG klavyeler indirimdeydi aradığın fiyat bandiyda hatta konusu bile vardı ona bakabilirsin

mailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektir
böyle demiş @iexplore
1689073634129.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye