mailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektirKafayı yiycem niye iptal etti bunları
Alıntıyı görüntüle
mailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektirKafayı yiycem niye iptal etti bunları
Alıntıyı görüntüle
Bu neden dolayı geliyor hocammailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektir
iki yıl önce bundan dolayı banladım kredi kartına kadar banlıyor yeni hesap yeni kart gerekiyor maalesefmailine bak hane halkı kullanımı aşıyor diye bir mail varsa geçmiş olsun banlandın demektir
Sistemin aptallığından kaynaklı 3 tane ürün aldım banladı beni iki yıl önce bilgisayar ürünü alamıyorum o günden beriBu neden dolayı geliyor hocam
Çok ilginçiki yıl önce bundan dolayı banladım kredi kartına kadar banlıyor yeni hesap yeni kart gerekiyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin aptallığından kaynaklı 3 tane ürün aldım banladı beni iki yıl önce bilgisayar ürünü alamıyorum o günden beri
satıcı olarak görüyor seni sistemBu neden dolayı geliyor hocam
Farklı hesap ve farklı kart ile hiç uğraşmadım destek uzmanı bir yöntem söylemişti ama çok araştırmadımÇok ilginç
normal zamanlarda da mı alamıyorsunuz farklı kart farklı hesap ile?
yardımcı olur musunuzPrime Üyeleri için günün fırsatı: Logitech MK235 Kablosuz Klavye Mouse Seti, Tam Boyutlu Klavye, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun Optik İzlemeli Mouse, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Türkçe Q Klavye, Siyah https://amzn.eu/d/8BaUzOX
Bu nasıl ya beyler
Kardeşim çok güldüm, k.bakma bu indirim için değil de bi ara XPG klavyeler indirimdeydi aradığın fiyat bandiyda hatta konusu bile vardı ona bakabilirsinArkadaşalr pusat k3 klavye kullaniyoru. sivi geldi ve bazi tuşlar basmiyor. ctrl c+v ile yaziyorum. indirimler hazir başladi. mechanic Klavye ariyoru. 1300 bütçe ile öneriniz var midir? 2-3 aydir böyle kullaniyoru çok yoruldu artik. yeni klavye alacaği. yardici olursaniz çok teşekkür ederi.
Hocam fena değil günlük kullanımda işini görüryardımcı olur musunuz
teşekkürlerHocam fena değil günlük kullanımda işini görür
En azından banlanmamışsınböyle demiş @iexplore Alıntıyı görüntüle