Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kanka haklısında o kadar para verince 2k almak mantıklı yani yanlış anlamazsan. Çünkü ekran kartı 4070ti 360fps zaten görmeyecem full online oyunda oynamıyorum. İşten sönünce kafa dağıtıyoruz arkadaşlarla o kadar. 1080p almak mantıklı mı yani bu ekran kartına ?
8.500 tl altı bunlar var.

bana bi kere bu sebepten 2 TL iade gelmişti, mail atarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala 3800 e varsa alınır. ölü soket olayı kişiden kişiye değişir hocam. Sistemini 4 5 sene güncellemeyeceksen ölü soket değil. Şu an am5 soket alıp 5 6 sene kullansan ve yine am5 soketli yeni bir işlemci alacak olsan muhtemelen o zaman anakartını da değiştirirsin. Şöyle düşün r5 1600 işlemcin ve a320 anakartın var. İşlemcini yine am4 soketli r5 5600 veya 5800x3d falan olarak güncelleyeceksin. Bu durumda anakartını değiştirmek ister misin istemez misin
Aldım gitti, şuan için masrafa girmemek adına bir süre kullancağım sonrasında komple satıp am5 geçmek mantıklı geliyor.

Hocalarım kablosuz kulak içi kulaklık var mı güzel indirimde? (Max: 700 TL olursa güzel olur)

bu arada şu webcam baya iyi arkadaşlar. Geçen indirimde almıştım ve görüntü kalitesi güzel ihtiyacı olanlar baksın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri