Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,408
İsim
Ekonomi Çok iyi
Geçen sene eylülde çok iyi indirimler vardı bence.
Ürünler satılmadıkça illaki firmalar elden çıkarmak istediği ürünler olacaktır. O zaman da iyi indirimler olur.
tabii ki hem enflasyon hem vergi zammı derken çok iyi indirim yapsa bile pek etkisi olmaz bence.
sanki prime day da indirim yaptı da amazon, sadece kdv zammından önceki fiyatlara indirdi öyle ahım şahım indirim falan da olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ugur
Anker marka sarj cihazını prime day özel fiyat etiketi ile 289 TL'ye satın aldım. 50 TL liste indirimimle 239 TL'ye geldi ürün. Bugün bir baktım ürün indirimsiz 269 TL den satılıyor. Canlı sohbetten yazdım 30 temmuzda fiyat farkı iade edilir diyor. Bu nasıl iş? Prime day'da fiyatı yükseltip indirimli gibi gösterip yüksek fiyattan satmışlar ürünü. Ürün linki anker

BobMarley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
İbrhm
Anker marka sarj cihazını prime day özel fiyat etiketi ile 289 TL'ye satın aldım. 50 TL liste indirimimle 239 TL'ye geldi ürün. Bugün bir baktım ürün indirimsiz 269 TL den satılıyor. Canlı sohbetten yazdım 30 temmuzda fiyat farkı iade edilir diyor. Bu nasıl iş? Prime day'da fiyatı yükseltip indirimli gibi gösterip yüksek fiyattan satmışlar ürünü. Ürün linki anker
Bende kahve makinası aldım ilk prime gününde, sonra son prime gününde aynı kahve makinası 500 TL daha ucuza bir daha indirime girdi, aradaki fark için size verilen tarih herkes için mi geçerli yoksa bende müşteri hiz. ile iletişime geçip bunu belirtmem mi gerekiyor? Ben hiçbir işlem yapmasam da onlar bu farkı verecekler mi?

galeyanageldim

80+ Bronze
Bende kahve makinası aldım ilk prime gününde, sonra son prime gününde aynı kahve makinası 500 TL daha ucuza bir daha indirime girdi, aradaki fark için size verilen tarih herkes için mi geçerli yoksa bende müşteri hiz. ile iletişime geçip bunu belirtmem mi gerekiyor? Ben hiçbir işlem yapmasam da onlar bu farkı verecekler mi?
Kendileri yatırır iletişime geçmene gerek yok

volkangul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Volkan Gül
Instagram
volkangul1
Twitter
volkangul1