TouchMeSenpai
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
bu ayakkabidan almistim gecen senelerde ve 6 ay bile dayanmadi. cok dandik bir model. alacak olan arkadaslar bunu bilerek alsinlar
75 tl kupon veriyor olması lazımAlıntıyı görüntüle bunu alacağım ama 1200 görmesi lazım, zaten 1400dü prime öncesi.
ben Gebze deposuna 50 km mesafedeyim veya 2 km uzagımda yine bir deposu var sanırım ama nedense bana pazar treslim gözüktü ama pazartesiyede kalabilier.Aceleside yoktu yani numarası olsunda 45 giyiyorum ve 46 sipariş ettik bakalım..Ayak biraz taraklı ancak olur dedikAyakkabım geldi çok güzel ayagım 45 olmasına ragmen önüne parmagım gelmiyor kalıbı geniş herhalde
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 günde teslimat amazon show
@JuunBuun sizin ürün geldimi
nasıl iddalı bana bu kalitede 1400 tl ye ayakkabı bulurmusun resmi sitesinde 3k nın altında ayakkabı yok satıcı amazon yani birebir orginal ürün çakma degilKelepir iddiali kelime olmus bu fiyatlari sık sık goruyor cunku
Hocam kelepir olsa ilk 1 saatte biterdi stoklar. Ayakkabılar kalitelidir ona lafımız yok ama zaten çoğunlukla bu fiyattan satılıyor Amazon'da.nasıl iddalı bana bu kalitede 1400 tl ye ayakkabı bulurmusun resmi sitesinde 3k nın altında ayakkabı yok satıcı amazon yani birebir orginal ürün çakma degil
Baskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsinnasıl iddalı bana bu kalitede 1400 tl ye ayakkabı bulurmusun resmi sitesinde 3k nın altında ayakkabı yok satıcı amazon yani birebir orginal ürün çakma degil
aldım kullanıyorum taş gibi ayakkabı fiyat gayet uygun alan aldı görüşürüzBaskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsin
Hahah hayirli olsun knk byealdım kullanıyorum taş gibi ayakkabı fiyat gayet uygun alan aldı görüşürüz