🔥İndirim AMAZON PRİME DAY UNDER ARMOUR AYAKKABILAR KELEPİR

bu ayakkabidan almistim gecen senelerde ve 6 ay bile dayanmadi. cok dandik bir model. alacak olan arkadaslar bunu bilerek alsinlar

1752248696182.webp
bunu alacağım ama 1200 görmesi lazım, zaten 1400dü prime öncesi.

Ayakkabım geldi çok güzel ayagım 45 olmasına ragmen önüne parmagım gelmiyor kalıbı geniş herhalde

IMG_4223.webp

IMG_4224.webp

IMG_4221.webp

1 günde teslimat amazon show

@JuunBuun sizin ürün geldimi

Ayakkabım geldi çok güzel ayagım 45 olmasına ragmen önüne parmagım gelmiyor kalıbı geniş herhalde

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1 günde teslimat amazon show

@JuunBuun sizin ürün geldimi
ben Gebze deposuna 50 km mesafedeyim veya 2 km uzagımda yine bir deposu var sanırım ama nedense bana pazar treslim gözüktü ama pazartesiyede kalabilier.Aceleside yoktu yani numarası olsunda 45 giyiyorum ve 46 sipariş ettik bakalım..Ayak biraz taraklı ancak olur dedik

Kelepir iddiali kelime olmus bu fiyatlari sık sık goruyor cunku
nasıl iddalı bana bu kalitede 1400 tl ye ayakkabı bulurmusun resmi sitesinde 3k nın altında ayakkabı yok satıcı amazon yani birebir orginal ürün çakma degil

nasıl iddalı bana bu kalitede 1400 tl ye ayakkabı bulurmusun resmi sitesinde 3k nın altında ayakkabı yok satıcı amazon yani birebir orginal ürün çakma degil
Hocam kelepir olsa ilk 1 saatte biterdi stoklar. Ayakkabılar kalitelidir ona lafımız yok ama zaten çoğunlukla bu fiyattan satılıyor Amazon'da.

Baskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsin

Baskan saticisi amazon cakma olmayan bir ayakkabi bu. Sana soruyorum, urunleri takip ediyor muydun onceden? Ediyor olsan bilirdin. Direkt olarak amazon saticili bu sitede bile bir suru konu var insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Bir de hani hatani farketmiyorsun da. Neyse sen bilirsin
aldım kullanıyorum taş gibi ayakkabı fiyat gayet uygun alan aldı görüşürüz

2022 ve 2023 de aldım ve halen kullanıyorum. Ki benim ayaklar büyük 47,5.
Fakat geçen yıl ucuz modeller vardı 1250 tl ye, bu modeller çok kötüydü. Ucuz çakma ayakkabı gibiydi. İade ettim.
Rogue 3 ve pursuit 3 gayet iyi ve kullanıyorum. Sonunda Bp olanları almayın. Onlar kötü.

47,5 kalmamış neredeyse, (şimdi filtrelerden buldum ) bazıları seçince fiyatı 2 ye katlıyor :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,317
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri