Aynı gün içinde yansır genellikleBen amazondan 105bin liralık sipariş veriyodum kredi kartımla ama iptal edildi güvenlik tehdidi falan bişey dedi ve geri ödeme başlatılacak 3-5 gün sürebilir yazıyodu limitim 120bindi şu an 15bin limitim geri artar mı
Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.Şu ana kadar her türlü online alışveriş sitelerinden binlerce ürün almışlığım var en güvendiğim en kafamın rahat olduğu platform kesinlikle Amazon dur
Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü , gerçekten uzun bir süre 3 haftaNe zaman iptal edildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.
Dün iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 3 gün sürer dediler ama limitim artar yani eminsinizNe zaman iptal edildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.
provizyonda mı gözüküyor banka uygulamasında harcamanDün iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 3 gün sürer dediler ama limitim artar yani eminsiniz
Onlarda iptal edemedi.Bir üst yetkiliye ilettiler depo ile iletişim sağlamışlar iptal edilecek dediler ama hâlen bir değişim yok.Satıcı kargoya vermemiş ürünleri ama kargo kodu oluştuğu için iptal edilemiyor.Satıcıya yazıyorum onlarda amazonla iletişime geçin diyor.Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü , gerçekten uzun bir süre 3 hafta
Siparişlerim kısmında iptal edildi olarak gözüküyorsa bugün yarın artar limitiniz.Dün iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 3 gün sürer dediler ama limitim artar yani eminsiniz
Dün öyle gözüküyordu bugün bakmadım ama taksit olarak -18000 yazıyoprovizyonda mı gözüküyor banka uygulamasında harcaman
bankayı arayıp taksiti iptal ettir taksit taksit iade edilme ihtimali varDün öyle gözüküyordu bugün bakmadım ama taksit olarak -18000 yazıyo
Yani hiç bilmiyorum ki 3-5 güne halledilmez mi ya pc alıcambankayı arayıp taksiti iptal ettir taksit taksit iade edilme ihtimali var