Amazon Sipariş İptali

Fau-ST

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben amazondan 105bin liralık sipariş veriyodum kredi kartımla ama iptal edildi güvenlik tehdidi falan bişey dedi ve geri ödeme başlatılacak 3-5 gün sürebilir yazıyodu limitim 120bindi şu an 15bin limitim geri artar mı

Ben amazondan 105bin liralık sipariş veriyodum kredi kartımla ama iptal edildi güvenlik tehdidi falan bişey dedi ve geri ödeme başlatılacak 3-5 gün sürebilir yazıyodu limitim 120bindi şu an 15bin limitim geri artar mı
Aynı gün içinde yansır genellikle

Şu ana kadar her türlü online alışveriş sitelerinden binlerce ürün almışlığım var en güvendiğim en kafamın rahat olduğu platform kesinlikle Amazon dur

Ne zaman iptal edildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu ana kadar her türlü online alışveriş sitelerinden binlerce ürün almışlığım var en güvendiğim en kafamın rahat olduğu platform kesinlikle Amazon dur
Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.

Amazon geri iade konusun en seri ve sorunsuz firma hiçbir sıkıntı yaşamadım en geç 3 günde iade yapıldı.

Ne zaman iptal edildi

Malesef 3 haftadır satıcının göndermediği siparişi iptal edemedi.İllaki param iade olucak ondan şüphem yok ama amazondan beklemezdim bu kadar uzun süre.
Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü , gerçekten uzun bir süre 3 hafta

Ne zaman iptal edildi

Dün iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 3 gün sürer dediler ama limitim artar yani eminsiniz

Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü , gerçekten uzun bir süre 3 hafta
Onlarda iptal edemedi.Bir üst yetkiliye ilettiler depo ile iletişim sağlamışlar iptal edilecek dediler ama hâlen bir değişim yok.Satıcı kargoya vermemiş ürünleri ama kargo kodu oluştuğu için iptal edilemiyor.Satıcıya yazıyorum onlarda amazonla iletişime geçin diyor.

Dün iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 3 gün sürer dediler ama limitim artar yani eminsiniz
Siparişlerim kısmında iptal edildi olarak gözüküyorsa bugün yarın artar limitiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,766
Üyeler
199,025
Son üye
kapalak

Geri