Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Aga heveslendik aldık adamlar iptal etmiş. İlk defa böyle oldu amazonda. Jeff bezos la aramda ciddi gerginlik var şu an
Vatanda kırmızısı 2750 liraydı 3 taksitli tr garantili. Kerizlik bende. İstemiyorum 3 kuruş fazla verir tr den alırım 3 hafta onun yolunu gözleyemem dahapara iadesi değil ürünü istiyorum diye belirt.
Bu Amazon'un ikinci kazığı bana. Monitör alırken de 20 defa ödemeyi reddedip sipraişleri iptal etmişlerdi.Ah be brocum bende daha ucuz diye pembe rengini aldım 5-6 günde geldi Amazon Almanya dan çok güzel paketlemisler sıfır kapalı kutu geldi ve rengi de Süper çıktı
Almam dahaFırsat: Microsoft Xbox Cntlr Velocity Green, Oyun Kumanda https://amzn.eu/d/5ayGHYU
Bir daha alabilirsiniz
Ben sipariş vereli nerdeyse 10 gün oldu. 10. Gün iptal etmek akıllarına gelmişAh be brocum bende daha ucuz diye pembe rengini aldım 5-6 günde geldi Amazon Almanya dan çok güzel paketlemisler sıfır kapalı kutu geldi ve rengi de Süper çıktı
Amazonda İptal eden kişi Kimse ürünü O Kişi alabilirAga heveslendik aldık adamlar iptal etmiş. İlk defa böyle oldu amazonda. Jeff bezos la aramda ciddi gerginlik var şu an
Alıntıyı görüntüle
Nasılİptal eden kişi ürünü alabilir
Yani ÇalışanNasıl
Neler dönüyor neler bir bilsenizNasıl
Amazon Almanya'dan aldım öyle bi şey değil muhtemelen gönderim de sorun oldu. 10 gün sonra iptal olması normal değilYani Çalışan