Amazon Yurtdışı alışverişinde sorun çıkartırmı?

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Amazondan şu ürünü almak istiyorum. şu belirtilen ücretler haricinde başka bir ücret çıkarmı? birde yeni yasa falan diyorlar gümrükte sorun çıkarmı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09ZV2KPXB/ref=ewc_pr_img_1?smid=A28RK1Q48X1RP9&th=1
1723726706989.png

Amazondan şu ürünü almak istiyorum. şu belirtilen ücretler haricinde başka bir ücret çıkarmı? birde yeni yasa falan diyorlar gümrükte sorun çıkarmı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09ZV2KPXB/ref=ewc_pr_img_1?smid=A28RK1Q48X1RP9&th=1
Alıntıyı görüntüle
910 tl oluyor sorun olmaz
Eğer gümrüğe 21 ağustodan önce varar ise 150 euro kuralından geçiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Prime al kargo parası ödeme ama

910 tl oluyor sorun olmaz
Eğer gümrüğe 21 ağustodan önce varar ise 150 euro kuralından geçiyor

Prime al kargo parası ödeme ama
prime ilemi 910 oluyor? 21 inden önce gümrüğe varmassa ne oluyor?

prime ilemi 910 oluyor? 21 inden önce gümrüğe varmassa ne oluyor?
910tl oluyor hiç bi sorun yok istediği zaman varabilir
Eğer 30 dolardan fazla bişe aldıysan 21 ağustosdan önce gümrüğe varması gerek yoksa sorun yaşarsın
Senlik hiç hi sorun yok yani sorun yaşamassın

910tl oluyor hiç bi sorun yok istediği zaman varabilir
Eğer 30 dolardan fazla bişe aldıysan 21 ağustosdan önce gümrüğe varması gerek yoksa sorun yaşarsın
Senlik hiç hi sorun yok yani sorun yaşamassın
tek bunu alcam zaten prime 30 gün beleşmiş bende alayım onu bari

Hocam ucu ucuna yetiyor gibi ama Prime alırsan faturada kargo ücreti gözükmeyebilir, o sayede daha rahat geçebilir gümrükten.

Prime al demiyorum tabi ama :kekw: 21'den önce gelmezse ucu ucuna yetebilir yeni eklenecek vergi ile.

228 TL oluyor galiba senin ürünün ithalat depozitosu. (21'den sonra gelirse)

Hocam ucu ucuna yetiyor gibi ama Prime alırsan faturada kargo ücreti gözükmeyebilir, o sayede daha rahat geçebilir gümrükten.

Prime al demiyorum tabi ama :kekw: 21'den önce gelmezse ucu ucuna yetebilir yeni eklenecek vergi ile.

hocam prime aldım kargo ücreti gitti galiba geçmiyor herhalde. birde 18 yaş altında olduğumdan dolayı tc mi girsem sorun olurmu?

Sorun olmaz. Zaten girmen gerekiyor ürünün gümrükten geçmesi için.
anladım. 18 yaş altıyım ama gireceğim sorun olmaz dediniz. prime aldım şuanda ürün 912 tl ye geliyor. sıkıntı olmaz o halde. burda en hızlı teslimat diyor benimki onunlamı gelecek?

Ekler

• 1723728008594.png
    1723728008594.png
    13.2 KB · Hit: 32
anladım. 18 yaş altıyım ama gireceğim sorun olmaz dediniz. prime aldım şuanda ürün 912 tl ye geliyor. sıkıntı olmaz o halde. burda en hızlı teslimat diyor benimki onunlamı gelecek?
Hayır o ekstra ücret ödemeye razıysan o tarihte gelir. Ücretsiz yazan yeri kayda al sen.

Hayır o ekstra ücret ödemeye razıysan o tarihte gelir. Ücretsiz yazan yeri kayda al sen.
nasıl yani. kayda al derken? daha fazla ücret çıkabilirmi? hocam yani şimdi ürünün vergi ve kargo ücretiylemi 30 euroyu geçmemesi gerek yoksa ham haliylemi 30 euroyu geçmemesi gerek?

hocam 228 tl oluyorsa şu verginin üstünemi ekleniyor yoksa bu vergi fiyatımı 152 den 228 oluyor?

Ekler

• 1723728372072.png
    1723728372072.png
    3.2 KB · Hit: 34
nasıl yani. kayda al derken? daha fazla ücret çıkabilirmi? hocam yani şimdi ürünün vergi ve kargo ücretiylemi 30 euroyu geçmemesi gerek yoksa ham haliylemi 30 euroyu geçmemesi gerek?
Yok yani demek istediğim attığın fotoda ücretsiz teslimat yazan yerdeki tarihte gelir ürününüz. Daha erken gelmesini istiyorsanız sepette bilgileri girerken ürünün üzerine gelip hızlı teslimat seçeneğini seçmeniz olur. Ekstra ücret ödersiniz ama ancak seçerseniz ödersiniz.

Yoksa prime almışsınız zaten ücretsiz şu an kargonuz.

Yok yani demek istediğim attığın fotoda ücretsiz teslimat yazan yerdeki tarihte gelir ürününüz. Daha erken gelmesini istiyorsanız sepette bilgileri girerken ürünün üzerine gelip hızlı teslimat seçeneğini seçmeniz olur. Ekstra ücret ödersiniz ama ancak seçerseniz ödersiniz.

Yoksa prime almışsınız zaten ücretsiz şu an kargonuz.
yani şuanda 21 ini geçse bile bende sorun olmazmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,212
Üyeler
195,564
Son üye
Kang
Geri