Neler Yeni

Amazondan aldığım ssd için iade

Knispel

80+ Bronze
amazon müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm
amazon dışındaki satıcıların koşulsuz şartsız iadesini garanti etmiyoruz aldığınız firma numarası budur iletişime geçebilirsiniz dediler
Amazonun kendi koşulsuz iadesi 30 gün geçerli o konuda haklılar farklı firmalara müdahale edemezler fakat TR'de ki bütün satıcıların 14 gün boyunca iade reddetme gibi bir şansları yok çünkü bu cayma hakkı olarak geçer.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren
altta ki var bende 80lere çıkıp kapanıyordu şuan en yükte ki halinde 57yi geçmiyor
Şimdilik iadeyi sağladım, bir de pny XLR8 cs3030 deneyeceğim o da ısınırsa dediğiniz soğutucuyu alırım gibi duruyor

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Rıdvan
G2 ısınma kronikliği olan bir model diye forumda sıkça yazılmıştı. G3'de de dram yoktu sanırım. Al birini vur ötekine şeklinde Kioxia.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren
Mng'ye gidip kargoya verdim fakat gözükmüyor amazonda kargo şirketi tarafından kabul edildiği. Bir sorun çıkmaz değil mi

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Ahmet Kocar
Hocam az ısınan bir SSD önerelim size hemen. Crucial p3 modeli bir SSD alın.Dram yok fakat laptop için alınacak en ideal M2 ssd'lerden bir tanesi. Yük altında 60 ı görürsün en fazla. Isı olayını çözmüş bir model.
Adam laptoba takıyor. Diskmartla yüke sokuyor Max 55 derece görüyor.

Son düzenleme:

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam az ısınan bir SSD önerelim size hemen. Crucial p3 modeli bir SSD alın.Dram yok fakat laptop için alınacak en ideal M2 ssd'lerden bir tanesi. Yük altında 60 ı görürsün en fazla. Isı olayını çözmüş bir model.
Adam laptoba takıyor. Diskmartla yüke sokuyor Max 55 derece görüyor.
QLC var ama sorun çıkarmaz mı uzun süreli kullanımda

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman Selim Avseren
Çok boyutlu işler yapmıyorsanız çıkartmaz. 100 GB oyun kopyalayıp yapıştırma gibi. Yada 4k render çıkartma gibi.
Tam olarak ilkini yapacaktım aslında 😅 asıl ssdsinde bilgisayarın yer az kaldı oyunlarımı yeni olana aktarmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,209
Üyeler
167,937
Son üye
nyz05
Top Bottom