Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

Veli34

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
8000
amazonda amazon satıcılı sadece ekran ve renk kalitesi önemli olan minimum 90hz bir tablete ihtiyacım var gamepad ile geforce now bağlanılacak sadece bundan dolayı ekran renk kalitesi ve 90hz olması yeterli teşekkürler öneriler için şimdiden.

Ekleme: av1 desteği olmalı bütçe 11 12 çıkabilir ve

böyle bir şey buldum av1 desteğide var ancak IPS Lcd mi öyle birşeymiş ekranı çok kaliteli değil yani çok kaliteli bir şey beklemiyorum zaten ama canlı düzgün bir ekranı olsun işte göz bozmasın oyunda da zevk versin.

Bence siz hangi modeli alacağınızı biliyorsunuz. Bir de bizden duymak istiyorsunuz 😄 Redmi pad 2 diyecektim. Donanımsal AV1 desteği yok. Yazılımsal olarak ta tıkanır. Akıcı olmaz.

Bence siz hangi modeli alacağınızı biliyorsunuz. Bir de bizden duymak istiyorsunuz 😄 Redmi pad 2. Donanımsal AV1 desteği yok.

evet renk kalitesi güzelmiş ama dediğiniz gibi av1 yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekleme bütçeyi: arttırıyorum av1 + kaliteli bir minimum 90hz ekran + aparatla kablolu internet alabilecek ki bu zaten oluyordur buyuk ihtimalle cogu cihazda + 5g desteği olacak yakında geliyor dışarıdada oynayalım bütçe 15k 1080p yeterli ama 2k da olabilir geregi yok ama.

Son düzenleme:
evet renk kalitesi güzelmiş ama dediğiniz gibi av1 yok
Notebookcheck.com Tab A11+ modelinin ekranının detaylı testlerini yapmış. Sonuçlar beklentinizi karşılıyorsa alın. Genel paket olarak fiyat performans bir tablet.

ekleme bütçeyi: arttırıyorum av1 + kaliteli bir minimum 90hz ekran + aparatla kablolu internet alabilecek ki bu zaten oluyordur buyuk ihtimalle cogu cihazda + 5g desteği olacak yakında geliyor dışarıdada oynayalım bütçe 15k 1080p yeterli ama 2k da olabilir geregi yok ama.
5G destekli tabletler çok pahalı oluyor. Bu kriteri eleyin. Telefonunuzun 5 GHz modunda internetini paylaşırsınız.

Notebookcheck.com Tab A11+ modelinin ekranının detaylı testlerini yapmış. Sonuçlar beklentinizi karşılıyorsa alın. Genel paket olarak fiyat performans bir tablet.

5G destekli tabletler çok pahalı oluyor. Bu kriteri eleyin. Telefonunuzun 5 GHz modunda internetini paylaşırsınız.

telefonda hotspot yapınca 5g'nin bi anlamı olmicak extra 5-10ms de oradan gelicek hocam ama dogru fiyatları yuksek ipad düşünüyorum aslında os'leri çok hoşuma gidiyor daha once kullandımda bayağı ama hala 60hz'de takılmış çoğu ekranı gibi birşeyler görmüştüm

telefonda hotspot yapınca 5g'nin bi anlamı olmicak extra 5-10ms de oradan gelicek hocam ama dogru fiyatları yuksek ipad düşünüyorum aslında os'leri çok hoşuma gidiyor daha once kullandımda bayağı ama hala 60hz'de takılmış çoğu ekranı gibi birşeyler görmüştüm
iPad pro hariç tamamının ekranı 60 Hz.

Wifi 5 GHz'de gecikme 1-5 ms arası. Sorun olmaz. Tablette sadece 5G desteği fiyatı yaklaşık 8K artırıyor. Bence değmez.

iPad pro hariç tamamının ekranı 60 Hz.

Wifi 5 GHz'de gecikme 1-5 ms arası. Sorun olmaz. Tablette sadece 5G desteği fiyatı yaklaşık 8K artırıyor. Bence değmez.

bu tab a11+ ve tab a11'e ne diyorsunuz hocam

bu tab a11+ ve tab a11'e ne diyorsunuz hocam
Tab A11'de AV 1 desteği yok. A11+ olabilir. Sadece ekranının beklentinizi karşıladığından emin olmanız lazım. Renkler iyi ama ekranın tepki süresi oyun için yetersiz olabilir. 8GB RAM'li versiyonu mantıklı. 6 GB RAM yetersiz gelecek.

Notebookcheck.com linkini atmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Tab A11'de AV 1 desteği yok. A11+ olabilir. Sadece ekranının beklentinizi karşıladığından emin olmanız lazım. Renkler iyi ama ekranın tepki süresi oyun için yetersiz olabilir. 8GB RAM'li versiyonu mantıklı. 6 GB RAM yetersiz gelecek.

Notebookcheck.com linkini atmayı unutmuşum.

şuanki bu yani en mantıklı duran o zaman peki butce cıkınca yakın çevrede alınabilecek bir şey var mı yani sonradan pisman etmeyecek gibi zaten cloudgaming olacağı için gecikme düşük olsun diye donanımsal av1 istiyorum bu arada hocam yoksa cokta onemli değil ekranı çok iyiyse işlemciside iş görecek encode olayına sahipse yani

şuanki bu yani en mantıklı duran o zaman peki butce cıkınca yakın çevrede alınabilecek bir şey var mı yani sonradan pisman etmeyecek gibi zaten cloudgaming olacağı için gecikme düşük olsun diye donanımsal av1 istiyorum bu arada hocam yoksa cokta onemli değil ekranı çok iyiyse işlemciside iş görecek encode olayına sahipse yani
Kardeşimde TFT ekranlı Tab A9 var. Ekranın tepkisi bildiğiniz yavaş. Hızlı geçişlerde bulanıklık oluşuyor. Mağazaya gidip ekranına bir bakın. Sayfaları kaydırırken bile ekranı hızlı mı yavaş mı hissedersiniz. Tab A11 plus modelinin tek soru işareti ekranın hızı. Notebookcheck'te oyunlar için ekran tepkisinin yavaş kaldığını yazmış.

Kardeşimde TFT ekranlı Tab A9 var. Ekranın tepkisi bildiğiniz yavaş. Hızlı geçişlerde bulanıklık oluşuyor. Mağazaya gidip ekranına bir bakın. Sayfaları kaydırırken bile ekranı hızlı mı yavaş mı hissedersiniz. Tab A11 plus modelinin tek soru işareti ekranın hızı. Notebookcheck'te oyunlar için ekran tepkisinin yavaş kaldığını yazmış.

DurumMatePad 11.5 (2025) Performansı
AV1 (Yeni Nesil)Desteklemiyor (Yazılımsal çözer, lag yapar)
HEVC / H.265Mükemmel (Donanımsal, sıfıra yakın lag)
H.264Mükemmel (En uyumlu mod)
Genel GüçSnapdragon 7s Gen 2 / Exynos 1380 denginde

şuanda bunlar geminiyle varabildigim mantıklı sonuç huawi mantıklı duruyor fiyatıda bayagı iyi

Huawei'de amerikan ambargosundan dolayı yazılımsal ve donanımsal epey sınırlama var. Bence alternatif olamaz.

Notebookcheck tepki süresi ölçümlerine baktım. Tab A11+'ın ekranı Tab A9'dan epey hızlıymış. Tab S10 FE+ modelinden de biraz daha hızlı.

Geri