Amd alınır mi alinmaz mi

3700 TL
880 TL
1169 TL
750 TL
924 TL
Gaming.gen'de 2200 TL'ye monitör var. imzamdaki monitör.
Toplam 9623 TL.

3700 TL
880 TL
1169 TL
750 TL
924 TL
Gaming.gen'de 2200 TL'ye monitör var. imzamdaki monitör.
Toplam 9623 TL.
Ram yeterli olur mu

Amd 5600g almayı düşünüyorum ama bazı kişiler amd kötü max 2 sene kullanırsın Intel al falan diyorlar ne yapmaliyim
AMD şu an o kadar saçma bir durumda ki, eskiden ucuz diye AMD tercih edilirdi şimdi Intel daha fiyat performans geliyor bana. O işlemcinin fiyatına daha üst seviye Intel bulabileceğinizi düşünüyorum.

Ram yeterli olur mu
2 Tane alıyorsunuz. 2 tanesinin fiyatı o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD şu an o kadar saçma bir durumda ki, eskiden ucuz diye AMD tercih edilirdi şimdi Intel daha fiyat performans geliyor bana. O işlemcinin fiyatına daha üst seviye Intel bulabileceğinizi düşünüyorum.
Dahili ekran kartı için alınıyor zaten. Saf işlemci gücü için i5 12400 alırsın bu fiyata. anakarta verdiğin ekstra 700 TL'ye de değer.

Dahili ekran kartı için alınıyor zaten. Saf işlemci gücü için i5 12400 alırsın bu fiyata. anakarta verdiğin ekstra 700 TL'ye de değer.
Tesekkurler

Sistem donanım arşivi YouTube kanalında 5000 TL olarak satılanla aynı galiba

Tesekkurler

Sistem donanım arşivi YouTube kanalında 5000 TL olarak satılanla aynı galiba
Yok. o farklı. SSD'si ramleri anakartı felan farklı.

Hocam 2K monitör almayın bu bütçede ki sistemler 2K oynatmaz. Uzun yıllar kullanacaksanız apu almayın ekran kartlı alın. GTX 1650 gibi ekran kartlarına bakın.

GTX 1650'li sistemde kovalayabilirsiniz. size dediğim sistem oydu. şuanda yok. stoğu bitti. arada geliyor böyle. iyi araştırma lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri