Catalyst'i hala güzelce kullanabilirsin ancak Radeon Settings varken onu kullanmana gerek yok.AMD'nin sitesinden ekran kartına uygun olan sürümü seç,indir.Bu videodan gördüm amd catalyst'ı fakat indirdiğimde 1. görseldeki gibi şeyler çıktı bi şekilde çıkış yaptım masaüstünde sağ tıkladım catalyst control centeri açtım ama videodaki catalyst ile bu farklı nasıl yapıcam? programlar kendi ekran kartımla çalışsın istiyorum
Sürücünü güncelle. 16.2.1 Crimson'a.Bu videodan gördüm amd catalyst'ı fakat indirdiğimde 1. görseldeki gibi şeyler çıktı bi şekilde çıkış yaptım masaüstünde sağ tıkladım catalyst control centeri açtım ama videodaki catalyst ile bu farklı nasıl yapıcam? programlar kendi ekran kartımla çalışsın istiyorum
Adrenalin 2020 varsa Adrenalin 2020'ye.Bu videodan gördüm amd catalyst'ı fakat indirdiğimde 1. görseldeki gibi şeyler çıktı bi şekilde çıkış yaptım masaüstünde sağ tıkladım catalyst control centeri açtım ama videodaki catalyst ile bu farklı nasıl yapıcam? programlar kendi ekran kartımla çalışsın istiyorum