AMD DRIVER VS NVIDIA DRIVER

Arkadaşlar yeni sistem alacağım hayırlısıyla ekran kartı olarak AMD RX 5700XT olacak inşallah ve ben normalde NVIDIA kullanıcısıyım AMD neredeyse hiç kullanmadım hiçbir fikrim yok AMD sürücüleri hakkında
hangi driver daha iyi ve AMD driverından biraz bahsederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
1610405922058.png
1610405924575.png
Aralarında seçenek olarak çok bir fark olmasa da AMD sürücü konusunda nvidia dan daha iyi hem sürücü arayüzü olsun hemde directx 12 de aldığı performans olsun daha önce :)

Aralarında seçenek olarak çok bir fark olmasa da AMD sürücü konusunda nvidia dan daha iyi hem sürücü arayüzü olsun hemde directx 12 de aldığı performans olsun daha önde :)
İnşallah Peki AMD mi daha çok ısınıyor NVIDIA mı?

Orta seviye bir ekran kartı alacaksanız, AMD'yi seçmeniz daha mantıklı duruyor. ( ısı bakımından) :)

Örneğin AMD'de Oyun içi arayüz var mı? NVIDIA'da Alt+z gibi ben AMD'yi saldığımda çıkıyordu en son
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hhahahahahh çok güldüm hocam
Var dostum

AMD Fanboy'u olduğun hakkındaki şüphem gitti, artık kesinleşti.
NVIDIA daha sorunsuz sürücülere sahiptir AMD'ye göre.
ğaopads umarım şakadır

Arayüz olarak AMD ve DX12 performansı olarak yine AMD bariz önde zaten. %75' i doğru söylediğinin adamın.
Bunlara laf geçiremezsin tutturmuşlar amd çöp kafasından gidiyorlar :)

adrenalin software 2021 bugün ces de duyurulur heralde

Nvidia tam sürüm çıkarır kartları pü pü yapar.
AMD 1 tık sorunlu çıkarır işin sonucunda kartın gücü %10'dan fazla artar :D
Vega56 bunun en iyi örneğidir.
Stok halde 1070 civarlarında olup OC+BİOS'la 1080'i geçmesi çok değişikti bence.

Arayüz olarak AMD ve DX12 performansı olarak yine AMD bariz önde zaten. %75' i doğru söylediğinin adamın.
Yazdığı diğer mesajları görüp yargılasan keşke :)

ğaopads umarım şakadır

Bunlara laf geçiremezsin tutturmuşlar amd çöp kafasından gidiyorlar :)
AMD çöp kafasında gitmiyorum, sadece bildiğimi söyledim ve haklı olduğumu düşünüyorum.

Geri