Neler Yeni

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

SHADOW X

80+
Çoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.

hamburkus

80+
Çoğu kişi zaten amd kullanmıyor o yüzden kötülüyor veya rx500 serisi kullanmış elemanlar :D sorunsuz alınır

sadiky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SADIK YAVAS
Hocam her şey alınır. Önemli olan ne aldığı bilmek. Ben 8 yıl R9 390 kullandım sorun yaşamadım. Şimdi 4070 kullanıyorum indirimde almıştım 7800xt 7900gre de bakmıştım. 4070 almasaydım 7800xt alacaktım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Çoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.
Rx 6600 kullanıyorum objektif olarak bakmak gerekirse evet güçlü bir kart lakin driverları biraz sorunlu hocam ya da bende sorunlu ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şu sıralar driver çok donuyor onun haricinde güzel hocam alınabilir (Donma benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum)

SHADOW X

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx 6600 kullanıyorum objektif olarak bakmak gerekirse evet güçlü bir kart lakin driverları biraz sorunlu hocam ya da bende sorunlu ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şu sıralar driver çok donuyor onun haricinde güzel hocam alınabilir (Donma benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum)
Overclock falan yaptınız mı?

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Arif
Bende bundan 1 ay öncesine kadar 2 sene kullandım 6600 bir kere bi sorun yaşamadım. Biraz da şans meselesi hocam.

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
intel + Nvidia sistem kullanıyordum ve amd pekte sevmeyen birisiydim. Şuan amd + amd setup kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece AMD software uygulaması biraz karışık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,634
Üyeler
166,581
Son üye
yuusuuf
Top Bottom