Rx 6600 kullanıyorum objektif olarak bakmak gerekirse evet güçlü bir kart lakin driverları biraz sorunlu hocam ya da bende sorunlu ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şu sıralar driver çok donuyor onun haricinde güzel hocam alınabilir (Donma benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum)Çoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.
Overclock falan yaptınız mı?Rx 6600 kullanıyorum objektif olarak bakmak gerekirse evet güçlü bir kart lakin driverları biraz sorunlu hocam ya da bende sorunlu ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şu sıralar driver çok donuyor onun haricinde güzel hocam alınabilir (Donma benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum)
oyunlarda yazılımsal olarak nvidia daha iyi calısıyorNeden?
Bende bundan 1 ay öncesine kadar 2 sene kullandım 6600 bir kere bi sorun yaşamadım. Biraz da şans meselesi hocam.Rx 6600 kullanıyorum objektif olarak bakmak gerekirse evet güçlü bir kart lakin driverları biraz sorunlu hocam ya da bende sorunlu ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şu sıralar driver çok donuyor onun haricinde güzel hocam alınabilir (Donma benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum)
intel + Nvidia sistem kullanıyordum ve amd pekte sevmeyen birisiydim. Şuan amd + amd setup kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece AMD software uygulaması biraz karışıkÇoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.