Öneri 🔥Amd🔥Ekran Kartı Almayın🔥

Ben bu konuyu gördükten sonra ekran kartını evde kendim yapmaya karar verdim. Dışarıda içine ne koydukları belli değil. Kartın ismini de kardeşler gaming ekran kartları ticaret sanayi ithalat ihracat limited şirketi xrxt7890 koyacam.
Tabii olm gerçek sigmalar ekran kartını kendi yapar sonra da domaltıp

Tabi anakart b550 m ds3h
Demek istediğim mesela senin anakart gigabyte ama ram lerin belki bu marka ile tam uyumlu çalışamıyor. Bununla ilgili bilgi veren siteler vardı sanırım. Mesela benim anakart asus ram lerde team in tuf gaming serisi yani asus ile uyumlu.

Rx 6700xt kullanıyorum aylardır 1-2 sorun dışında bu kadar büyütecek bir sorunla asla karşılaşmadım :D

Dokun ona çok farkediyor sessiz modda oyunlarda 75 derceyi gördüm performans da 65 i geçmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi şimdi öğrenciyiz 1k dan ver
Ben sesiz de evet oyunlarda 75 aldım senin gibi ama hiç sesiz deegil kart hep tssssss sssss sesi geliyor

Rx 6700xt kullanıyorum aylardır 1-2 sorun dışında bu kadar büyütecek bir sorunla asla karşılaşmadım :D
Bende karşılaşmadım

Ben sesiz de evet oyunlarda 75 aldım senin gibi ama hiç sesiz deegil kart hep tssssss sssss sesi geliyor
Coil whine çoğu kartta var bendede çıktı

Dokun ona çok farkediyor sessiz modda oyunlarda 75 derceyi gördüm performans da 65 i geçmedi

Abi şimdi öğrenciyiz 1k dan ver
Hallederiz. (Çin'de merdiven altı üretilmiş GTX 1660 görğünümlü GTX 750 gönderdi)

Sadece oyunmu oynuyorsun ?

Bende karşılaşmadım

Coil whine çoğu kartta var bendede çıktı
Cogunlukla amd kartlarında knk

Kanka amd nin coil whine ile alakası yok onuda amd ye bindirmeyin be
Aynen, nvidia kartlarda da cw çıkıyor. Ama genellikle amd de cw çıkıyor, bunun sebebi de gpu saat hızlarının nvidia ya göre çok yüksek olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,135
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri