Livaković
80+ Silver
hocam size tek bir soru soracağım tamamen benliğinizle cevaplayın paranız var 4090 alma fırsatınımı değerlendirirsiniz 7900xtx mi bana bunun cevabını verin 4090 diyeceksiniz çok büyük ihtimalle parası olmayan amd alıyor moralini tatmin etmek için amdyi allah gibi savunuyorTeknoloji işi şans işi.
Kendiniz bile belirtmişsiniz.
Kimisinde oluyor kimisinde olmuyor.
bin defa diyeceğim halen diyorum
TEKNOLOJİ ŞANS İŞİ.
Senin kartında sürücü sorunu oluyor onda başka sorun.
Ama AMD sürücüleri böyle şöyle yok Nvidia sürücüleri böle şöyle bunlar o kartları kötü yapmaya tek başına şu şartlarda yetmiyor arkadaşlar.
Sürücü düzeltilir önemli olan mekanik yani fiziksel bir sorun çıkartma sıklığı olmalı bence.
Yıllardır aynı kavga
Halen bu iki marka ürünleri alınır bir sürücü veya bir vram alanlara engel olmuyorsa böyle devam eder
Kısacana GTX 970 3.5 gibi zehir edebilecek her seferinde garanti bir sorun veremiyorsanız şans işi o
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanboyluk değil gerçekler fanboyluk resmiyetsiz savunanlar ben nvidianın sorunu olupta sorunsuz diye savunmuyorum ama amdinin sorunlarının var olduğu kanıtlanmış ama sorunlarının çözüldüğüne dair resmiyet yok mesajda yazıyorsunuz bana resmi bilgi gösterin amd aldırtmazsam namerdim burdada tüm amd kullanıcılarındanda özür dileyeceğim resmi sorun çözüldüğüne dair bir makale yoksa bana burda amd iyi diyemezsiniz deddirttirmemdeSende nvida fanboyusun amd kartlarda hata çıkabileceğini biliyorum ama konu sahibi Bir amd karta sorun çıktı diye tüm amd kartlarda sorun çıkacak zanettigi için dedim bunları