Hasan344
80+ Gold
Senden başlansa daha güzel olur.Benden önce banlanlamsı gereken çok kullanıcılar var...
Senden başlansa daha güzel olur.Benden önce banlanlamsı gereken çok kullanıcılar var...
Tamam hocam deneyeceğim.Şu dediğim yöntemi bi dener misiniz ?
Rehber - AMD Win Update Kaynaklı Wattman Hatası Çözümü (SON ZAMANLARDA ALINAN WATTMANLAR ÇOĞUNLUKLA BUNDAN KAYNAKLI)
Arkadaşlar Son Zamanlarda Bundan Kaynaklı Olarak Wattman Hatası Alan Arkadaşlarla Çok Karşılaşıyorum, Bunun Oldukça Basit Bir Çözümü Var. 1.Adım Windows Update Duraklatma Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak...forum.donanimarsivi.com
ALLAHIM GOLArkadaş biraz boş yapmış.
OBS ile kayıt alırken donmalar vs yaşanıyor demiş. Kardeşim sen kartı alırsan forumdan hiç birine danıştın mı eğer danıştıysan ve o kişi "kardeş OBS'te mükemmel kayıt alıyor" dediyse gel seni başından öpeceğim.
Burda AMD'yi savunan çoğu kişi biliyor ki YAYIN,KAYIT,RENDER yapılacaksa "invidia" alınsın.
Ben kendim invidia kullanıyorum. Fakat param olsa AMD'yi tatmak isterim. çünkü saf güç olarak invidia'yı geride bırakıyor 6700xt (RTX3060).
Driver sorununa geldiğimizde ise herkes bas bas bağırıyor. "Kardeşim Windows update kapatın stabil sürüm yükleyin ve kartı belirli bir müddet güncellemeyin"
Sen kendi kafana göre alıp driver'i windows abimize bırakırsan olacağı o.
Gelip burada fanboy'luk yapıyorsun bence. böyle sorunların olduğunu zaten herkes dile getirirken ve çözümleri varken sen çözüm için uğraşmadan "amd çok kötü,amd ekran kartı almayın"
Kaç kişi kullanıyor bu AMD ekran kartlarını millet bu kadar acınmıyor.
Neyse umarım okuduğunu anlama kabiliyetin vardır. Yazmada sıkıntı var sanırım biraz da.
Bu konuyu açan hiç bir bilgisi olmadan Amd kart alıp Bir sorun yaşadığında Amd kart almayın diyen Bir İNVİDİA fanboyuArkadaş biraz boş yapmış.
OBS ile kayıt alırken donmalar vs yaşanıyor demiş. Kardeşim sen kartı alırsan forumdan hiç birine danıştın mı eğer danıştıysan ve o kişi "kardeş OBS'te mükemmel kayıt alıyor" dediyse gel seni başından öpeceğim.
Burda AMD'yi savunan çoğu kişi biliyor ki YAYIN,KAYIT,RENDER yapılacaksa "invidia" alınsın.
Ben kendim invidia kullanıyorum. Fakat param olsa AMD'yi tatmak isterim. çünkü saf güç olarak invidia'yı geride bırakıyor 6700xt (RTX3060).
Driver sorununa geldiğimizde ise herkes bas bas bağırıyor. "Kardeşim Windows update kapatın stabil sürüm yükleyin ve kartı belirli bir müddet güncellemeyin"
Gelip burada fanboy'luk yapıyorsun bence. böyle sorunların olduğunu zaten herkes dile getirirken ve çözümleri varken sen çözüm için uğraşmadan "amd çok kötü,amd ekran kartı almayın"
Neyse umarım okuduğunu anlama kabiliyetin vardır. Yazmada sıkıntı var sanırım biraz da.
Knk öncelikle bu kartları almadan önce konular açtım ve çoğunluk ne dediyse onu yaptım ben driver i kendim kurdum windowsa bırakmadım yinede ben neden çözümlerle ugraşıyımki ben tak kulanmak isterim ikincisi yazmamada sıkıntı var evet ama en azından aklımda degil amd kulanmadıysan boş yapmaArkadaş biraz boş yapmış.
bir arkadaşımızın dediği gibi "herzaman hakı konuşuruz kendinize iyi bakın"ALLAHIM GOL
İLK DEFA NVİDİAYI İLAHLAŞTIRMAYAN NVİDİA KULLANICISI
invidia fanboyubiri özet geçebilir mi
Okursan anlarsın sadece eagle begenmedim digerleri mülemelel amd hariç3 nvidia kartı beğenmemiş, intel kart da beğenmemiş en son da amd denemiş onu da beğenmemiş. Sorun bence ekran kartlarında değil
Hızlı yazmaya çalıştım kusira bakma en azından digerleri gibi dehilde saygılı bir şekilde söyledinHocam acilen noktalama işaretlerini öğrenmelisin. Öyle bir yazmışsın ki ne demek istediğin bile anlaşılmıyor.
Yaw okey oyle olsayddım gidip amd almazdım hala amd kartı var bende ama rtx i kulaniyom şuaninvidia fanboyu