Amd Ekran Kartı Renk Canlandırma

Reaksiyon skoru
1
Formattan önce bişey yapıp driver programı üzerinden bir şey yapıp kalıcı olarak renkleri canlandırmıştım. Nasıl yaptım hatırlamıyorum. Bi yol buldum fakat bu yoldada sadece oyuna girdiğimde renkler canlanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Radeon driveri aç. Ekran sekmesini aç. Özel renkleri aç, doygunluğu arttır.

Formattan önce bişey yapıp driver programı üzerinden bir şey yapıp kalıcı olarak renkleri canlandırmıştım. Nasıl yaptım hatırlamıyorum. Bi yol buldum fakat bu yoldada sadece oyuna girdiğimde renkler canlanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çarka bas--> Ekran --> Renk İyileştirmesini Görüntüle--->Canlı Oyun

Bu değilse

Oyun--->Tüm Grafikler--->Radeon Görüntü Keskinleştirme--->%50
(Normalde önerdiğim bir şey değil browserda keskin yazılar görülebilir. Sadece istediğin oyunlara da seçebilirsin bunu tüm grafikler yerine)

Bu değilse

(Normalde önerdiğim bir şey değil browserda keskin yazılar görülebilir. Sadece istediğin oyunlara da seçebilirsin bunu tüm grafikler yerine)
Ben yazcaktım :'/
1673879737384.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu en alttaki seçenek. Beğenmezsen de özel renklerden kontrast arttırabilirsin. Bu menünün hemen sağında.

Ben yazcaktım :'/
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu en alttaki seçenek. Beğenmezsen de özel renklerden kontrast arttırabilirsin. Bu menünün hemen sağında.

Bu değilse

Radeon driveri aç. Ekran sekmesini aç. Özel renkleri aç, doygunluğu arttır.
eyw kralsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye
Emre_Titan
Geri